Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos akarok lenni 29 évesen, mert soha nem volt barátnőm és netes társkeresőkön is folyton ezt kapom, mint ma. Megtegyem?
Sokáig leveleztem egy lánnyal, volt képcsere, sok-sok tartalmas beszélgetés. De ma ezt kaptam és feladtam az életemet is.
,,Szia!
Ne haragudj, csak még mindig meló :S
Annyira szimpatikus vagy nekem, szeretnék veled levelezni.
Viszont már nem is ámítom magam. Nagyon költséges lenne találkozni, és nekem ez a része nem teljesíthető. Nincs sajnos havonta annyi pénzem, hogy találkozzunk. Anélkül meg sajnos nincs értelme.
Örülök, azért, hogy megismerkedtünk :) Nem felejtelek :)
Sok sikert, hátha a közelben van hasonló, mint én :P
Sok puszi, D..i
Adjatok tanácsot kérlek titeket.
,,Az élet mindig ad második esélyt, nem is egyszer".
Nekem nem 2. esély kell, mert 12 elutasítás után 13. esély kellene, ami már a mesékben sincsen (csak 7 ig megy ott is).
Kérlek ne mondd ezt!
Az élet a legnagyobb kincs, amit nem vehetnek el tőled csak úgy. Ha elveszed a sajátodat, hidd el, nagyon megbánod. Inkább megölnéd magad, minthogy ne legyen kapcsolatod?!
Vallásos vagy?
"Ne bízz túlságosan a társkeresőkben,mert látod,hogy mi lett a vége."
Első körben ne hallgass ilyen hülyeségekre... a társkereső is 1 lehetőség. Nem egy embert ismerek akik így találtak társra, házasok, van ahol gyerek is van.
Én 6 hónapot voltam fent ilyen társkeresőn. Nem vagyok szép, némi súlyfeleslegem is van. Viszont kedves vagyok, az arcom olyan amilyen, normális vagyok, nem pénzéhes r...banc és hasonlók.
Egy teljesen normális pasival ismerkedtem meg társkeresőn fél év után, akivel már házasok vagyunk. Helyes, kedves, van egy kis pocakja amit imádok:), mindig törődik velem, és imád. Ő 2 hete volt ott amikor megismerkedtünk. Majdnem 21 éves volt akkor, és előttem nem próbálkozott párkapcsolattal. Ő akkor 5 lánynak írt. 3 válaszolt neki, pár üzenet után meg már csak velem foglalkozott.
Nem lehetetlen. Csak eddig nem volt szerencséd. Ami nem jelenti azt hogy nem is lesz. Próbálkozz.
Amúgy én 5 évig sikertelen voltam a párkapcsolatokban. Vagy hamar végük lett, vagy nem is kellettem senkinek...
Szóval ne add már fel.....lécci:) (n 28)
Második körben pedig a legelején tisztázd, hogy hol lakik az illető, és ezt később már nem használhatja kifogásnak....vagy ha igen, tudni fogod hogy csak kifogás. Nem kell a lelkedre venni a visszautasítást. Tudod engem hányszor utasítottak vissza? Össze se tudom számolni....mégse öltem meg magam. Te se tedd.
Mindenkinek van célja, mindenkinek más és más!
A hited pedig nem rendülhet meg! Ki kell tarts! Imádkozz továbbra is, azért, hogy az Úr adjon Neked kitartást. Azzal, hogy megszülettél a szüleidnek és Istennek is célja volt. Nincsenek emberi selejtek és fölösleges emberek! Minden embernek lelke van, saját gondolatai vágyai, érzelmei!
Ez még nem a világ vége!
200%-ban biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni azt a lányt, aki kell neked!
Kérlek, ne légy öngyilkos! Nem éri meg! Az életet meg kell becsülni, előtted áll még a nagy része! Menj ki a természetbe, nézz körül, az élet csoda és ajándék, amit csak egyszer használhatunk fel. És biztos vagyok benne, hogy van valaki valahol, valószínűleg az országban, jó eséllyel a megyédben, ha nem is a városodban, akinek kellesz!
Nem roskadhatsz össze!
"Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek." Mt 7,7
Ne tedd meg!!! Kérlek! 15F
nah látom itt már Máté evangéliuma megy :D
amúgy jah ilyen senkiházi nők miatt dobnád el az életedet amikor meg van a lehetőséged hogy kárpótlásul te is pofára ejtheted majd őket, öröm lesz majd nézni ahogy ők is átélik amit te :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!