Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos akarok lenni 29 évesen, mert soha nem volt barátnőm és netes társkeresőkön is folyton ezt kapom, mint ma. Megtegyem?
Sokáig leveleztem egy lánnyal, volt képcsere, sok-sok tartalmas beszélgetés. De ma ezt kaptam és feladtam az életemet is.
,,Szia!
Ne haragudj, csak még mindig meló :S
Annyira szimpatikus vagy nekem, szeretnék veled levelezni.
Viszont már nem is ámítom magam. Nagyon költséges lenne találkozni, és nekem ez a része nem teljesíthető. Nincs sajnos havonta annyi pénzem, hogy találkozzunk. Anélkül meg sajnos nincs értelme.
Örülök, azért, hogy megismerkedtünk :) Nem felejtelek :)
Sok sikert, hátha a közelben van hasonló, mint én :P
Sok puszi, D..i
Adjatok tanácsot kérlek titeket.
Csak 12 elutasítás? Az nem valami sok. Nagyon keveset ismerkedsz. Legalább 100, de a te esetedben 200-300 nővel is meg kellene ismerkedni, elsősorban élőben.
Akiknek nem jön össze azoknak pont azért, mert túl kevés az általuk megszólított nők száma.
Ha tegyük fel lenne már 50 elutasításod, akkor sokkal közelebb lennél a célhoz, mert mind az 50 elutasítás tapasztalatot ad, hogy valamit csinálj másképp. Tanulj a hibákból, és fejlődj!
Az előző vagyok. Szerintetek megtette, agy mért nem ír?
Remélem, nem...
17-es válaszoló vagyok.
Valóban ezt nem kellene elpoénkodni,és azt sem magyarázni hogy jajj szép az élet meg hasonlók.Az ilyen ember mint maga a Kérdező is,és én is nem látjuk annak egyáltalán,és én úgy érzem nem számítok senkinek ezen a világon.Pedig úgy érzem mindent megtettem azért,hogy legyen belőlem valaki és kedves voltam mindenkivel.
Kivéve a családomat,és ő miattuk vagyok még én itt,ezt tudom.Azonban a lelki gyötrelmeken és amik belül vannak azokon hosszútávon ők sem tudnak segíteni,és a visszatartás ereje egyre jobban csökken ahogy telnek az évek.Egyre kilátástalanabb a helyzet,és ez szorongat legbelül mindent felülírva az agyadban.
Nem kell csodálkozni azon sem,ha valaki megteszi az én fejemben is nagyon sokszor megfordult már a gondolata a dolognak.Ha egyszer érzi az ember a vesztét,onnan csak valamiféle csoda hozhatja vissza az életbe. :/
Tudjátok ez nem olyan érzés,mint egy sima kudarc a hétköznapokban,ez a férfiasság sárba tiprása,és olyan mintha nem tartoznál sehova,senkit nem érdekelne mi van veled,senkinek nem számítanál.
És itt nem is az a valódi baj,hogy számszerűsítsük mennyi visszautasítást kapott,mert nem az befolyásolja a valódi dolgokat.Hanem az,hogy ő hogyan éli meg,mikor egymagad vagy és senki nem áll melletted,senki nem segít feldolgozni csak egymagad vagy és belülről felőröl.Senki egy lány se mondja azt,hogy hé te bizony jól nézel ki,vagy bármi hasonlót.Senki nem biztat,csak magadra számíthatsz.
Hülye egy piycsa volt ez a nő, az már biztos, hiszen ebből a levélből némi gúny süt.
Nem neked szól, ez a szuka a fejében nincs magával rendben.
Tudod, én hogy jöttem össze a mostani pasimmal?
Az buszmegállóban ismerkedtünk össze :-) semmi helyet ne zárj ki ismerkedésben, amúgy pedig, dugásra mindig találsz csajt, sajnos a legtöbbje ingyen is szétteszi a lábát aztán mi, a normálisak szívjuk miattuk, mert mit törjék a pasik magukat, ha ingyen is megkaphatják.
Ne legyél már öngyilkos, ha akarsz, írj privátban, és beszélhetünk kicsit, szóval na, tudod, legyél már magadnak értékesebb!
Puszi, és hidd el hogy nem vagy problémás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!