Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lány vagyok, miért nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vagyok, miért nem tudok dönteni?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon nehéz lesz igy válaszolni arra, amit csak én tudok.

Régebben sokszor adtam oda magam túl könnyen pasiknak, nem mindenkinek, de inkább a tipikus "rossz"-aknak, persze 1-2 hétnél nem tartott tovább. Legutóbb is tartott 2 hétig, egy másik lányért hagyott ott. Nagyon fájt, de bevallom, kicsit éretlen voltam.

Most volna egy pasi, már régóta próbálkozik: kedveskedik, barátként figyel rám, virágot is adott, soha akkor nőnek nem éreztem magam azelőtt, pedig 24 vagyok. Szal az a tipikus 1%. De nekem mégsem kell, most valahogy jó egyedül, nemsokára megyek albérletbe, munkahelyet váltanék.

De amikor legutóbb beszéltünk magunkról, majdnem elsírtam magam... észre is vette...

mi van velem??!?

2014. jan. 22. 15:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nem érzem magam rib.ancnak. De jelentkezők közül egy-kettőnek olyan kisugárzása volt, hogy azt hittem, csak értem teszi. Honnét tudhattam volna, hogy 1 hét múlva már mást szédit...?
2014. márc. 19. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!