Lány vagyok, miért nem tudok dönteni?
Tudom, nagyon nehéz lesz igy válaszolni arra, amit csak én tudok.
Régebben sokszor adtam oda magam túl könnyen pasiknak, nem mindenkinek, de inkább a tipikus "rossz"-aknak, persze 1-2 hétnél nem tartott tovább. Legutóbb is tartott 2 hétig, egy másik lányért hagyott ott. Nagyon fájt, de bevallom, kicsit éretlen voltam.
Most volna egy pasi, már régóta próbálkozik: kedveskedik, barátként figyel rám, virágot is adott, soha akkor nőnek nem éreztem magam azelőtt, pedig 24 vagyok. Szal az a tipikus 1%. De nekem mégsem kell, most valahogy jó egyedül, nemsokára megyek albérletbe, munkahelyet váltanék.
De amikor legutóbb beszéltünk magunkról, majdnem elsírtam magam... észre is vette...
mi van velem??!
Magamból kiindulva:
sok, nagyon sok futó kapcsolatom, kalandom volt, de komoly kapcsolatban nehezen maradok meg. Nem tudom elhinni, hogy engem lehet szeretni, menekülök előle... félek, hogy csalódom, hogy bántani fognak, úgyhogy inkább kerülöm a mélyebb kapcsolatokat.
Vagyis eddig ez volt, most már dolgozom rajta - szakember segítségével -, hogy ne így legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!