Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lány vagyok, miért nem tudok...

Lány vagyok, miért nem tudok dönteni?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon nehéz lesz igy válaszolni arra, amit csak én tudok.

Régebben sokszor adtam oda magam túl könnyen pasiknak, nem mindenkinek, de inkább a tipikus "rossz"-aknak, persze 1-2 hétnél nem tartott tovább. Legutóbb is tartott 2 hétig, egy másik lányért hagyott ott. Nagyon fájt, de bevallom, kicsit éretlen voltam.

Most volna egy pasi, már régóta próbálkozik: kedveskedik, barátként figyel rám, virágot is adott, soha akkor nőnek nem éreztem magam azelőtt, pedig 24 vagyok. Szal az a tipikus 1%. De nekem mégsem kell, most valahogy jó egyedül, nemsokára megyek albérletbe, munkahelyet váltanék.

De amikor legutóbb beszéltünk magunkról, majdnem elsírtam magam... észre is vette...

mi van velem??!

2014. jan. 4. 21:05
 1/6 anonim válasza:
kicsit szétszórt vagy :) szedd össze a gondolataidat és képzeld el: milyen lenne vele, ha jó, akkor...
2014. jan. 4. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Kezdesz megkomolyodni, ennyi :)
2014. jan. 4. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva:

sok, nagyon sok futó kapcsolatom, kalandom volt, de komoly kapcsolatban nehezen maradok meg. Nem tudom elhinni, hogy engem lehet szeretni, menekülök előle... félek, hogy csalódom, hogy bántani fognak, úgyhogy inkább kerülöm a mélyebb kapcsolatokat.

Vagyis eddig ez volt, most már dolgozom rajta - szakember segítségével -, hogy ne így legyen!

4/6 anonim ***** válasza:
Lehet rosszat mondok, de kiütközött, mire is vágytál eddig. Megbecsülésre talán.
 5/6 anonim válasza:
Ha a szemeteknek odaadtad magad az nagyon igazságtalan lenne,ha neki nem adnád..
2014. jan. 4. 21:36
 6/6 A kérdező kommentje:
szerintetek meg tudnám szeretni az 1%-kost?
2014. jan. 5. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!