Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni két lány közül, ti melyiket választanátok?
Két lánnyal alakulgat most valami. Legyen L és B lány.
L lány nagyon szép szőkehajú zöld szemű sportos alkat. Hasonló érdeklődési körünk van. Nagyon kedves és ami nagyon megfogott benne hogy fontosnak tartja a barátait és a családját. Nem jön össze akárkivel épp ezért. Úgy érzem megvan a kölcsönös vonzalom. A gond vele csak az hogy nagyon ritkán tudunk találkozni és nagy a korkülönbség is köztünk . Plusz szerintem elég sok versenytársam lehet az ő esetében.
B lány olyan mint ha a hófehérkéből csöppent volna ide , fekete haj , barna szem , formás testű. Ugyan olyan korú mint én. Nagyon kedves és figyelmes mindenkivel.Vele is megvan a kölcsönös vonzalom. Benne meg fogott meg hogy nagyon jószívű és imád adni. A gond az hogy nagyon visszahúzódó , keveset beszél.(Épp ezért nálanem hiszem hogy versenytársakba ütköznék.) Viszont olyan dolgokat nem ismer amiket más igen ( ezalatt nem azt értem hogy buta hanem hogy elveszett).
Kit válasszak? teljesen döntésképtelen vagyok... őszintén szólva nem volt még velem ilyen mindig tudtam dönteni!
Két szék közé esek szerintem.
Egyébként elsőt választanám. Nem bírom ha valaki csendes, én sem vagyok az.
ha inkább élvezni akarod a vele töltött rövid időt akkor L
de szerelmes akarsz lenni akkor B-be jobban lehetsz
szerintem!
Mi döntsük el, a mi ízlésünk alapján, hogy neked ki lesz megfelelő párkapcsolatra?
Amúgy abban nincs igazuk az előzőek közül egy-két válaszolónak, hogy az ember csak akkor ismerkedjen, ha már fülig szerelmes. Maga a szó, hogy ISMERKEDÉS, épp erről szól.
Gondolom a kérdező arra kíváncsi, melyik irányba nyitnánk, nem pedig arra, kinek valljon szerelmet egyből másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!