Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lány vagyok, miért nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vagyok, miért nem tudok dönteni?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon nehéz lesz igy válaszolni arra, amit csak én tudok.

Régebben sokszor adtam oda magam túl könnyen pasiknak, nem mindenkinek, de inkább a tipikus "rossz"-aknak, persze 1-2 hétnél nem tartott tovább. Legutóbb is tartott 2 hétig, egy másik lányért hagyott ott. Nagyon fájt, de bevallom, kicsit éretlen voltam.

Most volna egy pasi, már régóta próbálkozik: kedveskedik, barátként figyel rám, virágot is adott, soha akkor nőnek nem éreztem magam azelőtt, pedig 24 vagyok. Szal az a tipikus 1%. De nekem mégsem kell, most valahogy jó egyedül, nemsokára megyek albérletbe, munkahelyet váltanék.

De amikor legutóbb beszéltünk magunkról, majdnem elsírtam magam... észre is vette...

mi van velem??!?

2014. jan. 22. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Nem akarsz pasit. Akkor ne pasizzál. Olyan bonyolult ez?
2014. jan. 22. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Felnőttél.
2014. jan. 22. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Hehh...Bocs, ha rosszul találgatok, de úgy tűnik számomra, hogy megtalált egy normális srác és akkor már nem kell, mert túl rendes. Talán félsz, hogy csak át akar verni? Netán attól tartasz, hogyha összejöttök, fény derül a múltadra, hogy könnyen odaadtad magad srácoknak és ezért elhagy? Talán tudat alatt ezt érzed.
2014. jan. 22. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Szimplán ostoba libácska vagy aki még mindig nem tudja értékelni a normális, valós érzelmekkel rendelkező férfiakat.
2014. jan. 22. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:
61%

Tipikus. A rossz fiúkban ösztönösen érzed a férfiúi erőt, nőként kezelnek,tudnak boldogulni, ha nem is tudatosan, de mellettük érzed magad biztonságban

A rendes srác, meg még ahhoz is bátortalan, hogy nyíltan felvállalja hogy nem csak a barátságodra vágyik, hanem a testedre is, nem érzed benne azt a magabiztosságot, ami az életben az érvényesüléshez szükséges,és gondolom azt sem, hogy mondjuk egy utcai támadásnál meg tudna védeni.

2014. jan. 22. 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Harmadik, ne haragudj, de hülyeség amit írtál. Legalábbis szerintem. Bár elolvastad a "kérdést" de nem értetted meg. A kérdező eddig egy könnyűvérű r*c volt (bocsi kérdező, de a leírtak alapján ezt gondolom), de most felnőtt szerintem. Mostanáig habzsolta az életet és úgy élt, ahogy a mai lányok 80%-a. Most viszont megérett, észre vette, hogy van valaki, aki nem csak meg akarja d*ni, hanem az is érdekli, hogy van agya, és ez jól esik neki, ugyanakkor szokatlan is számára. Bele sem merek gondolni, hogy mennyi érzés kavaroghat most benne és hogy össze lehet most szegény zavarodva.

Kedves kérdező! Tanuld meg, próbáld meg kezelni a helyzetet és ne ijedj meg! Élvezd ki, milyen szeretve lenni!

2014. jan. 22. 15:45
 7/11 menta34 ***** válasza:

Őszintén? Az a te bajod, hogy macsó, rendes és gazdag pasi egyben vagy nem létezik vagy nem téged akar.

Ez a való világ, nem ami az RTL-en megy :)

2014. jan. 22. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:
28%

"A kérdező eddig egy könnyűvérű r*c volt (bocsi kérdező, de a leírtak alapján ezt gondolom), de most felnőtt szerintem."

Az ilyen emberek egyébként soha nem változnak. Hirtelen növesztett gerincet, lett erkölcsi tartása? Túrót. Maximum párszor az orrára koppintott élet bácsi, és ezért egy pillanatra gondolkozóba eset, de ettől még mindig ugyanaz a gerinctelen ribi, aki mindig is volt. Éretlen volt? Hülyeség. Ez nem éretlenség, hanem erkölcs és világlátás kérdése.

2014. jan. 22. 16:07
 9/11 anonim ***** válasza:

6# Semmi gond, miután kiírtam a kommentet, rájöttem, hogy tényleg rosszul találgatok.

Viszont a kommentben feltett két kérdésem szerintem nem baromság, mivel (ahogy mondtad) szokatlan és új ez a dolog a kérdezőnek, ezért szerintem fél és nem tudja mit csináljon. Erre a félelemre irányultak a kérdések.

8# Abban nem értek veled egyet, hogy aki régen könnyen adta magát, az nem változhat. Ennyi erővel az sem válhat rosszá, aki jó ember volt. De mégis megtörténhet (például egy hozzá közel álló személy halála miatt, vagy például rettenetes dolgokat látott--> Afganisztánban mondjuk).

Szóval akárki változhat. Csak akarni kell és tenni, ami szükséges ahhoz, hogy megváltozzunk.

2014. jan. 22. 16:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Két hónapja írtad, úgyhogy nem hinném, hogy aktuális, de mindegy....

Szerintem ha nem akarsz vele járni akkor ne járjál, lehet, hogy kell egy kis idő.

A többi kommentelőnek meg annyit, hogy elég bunkóság ilyet írni valakiről akit nem is ismertek. Ugyanis az, hogy könnyen odaadta magát a pasiknak nem egyenlő azzal, hogy rißi. Illetve egyik válaszoló beszél az erkölcsről közben pedig lerÍß@ncoz egy ismeretlen embert?!

2014. márc. 19. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!