Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lány vagyok, miért nem tudok...

Lány vagyok, miért nem tudok dönteni?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon nehéz lesz igy válaszolni arra, amit csak én tudok.

Régebben sokszor adtam oda magam túl könnyen pasiknak, nem mindenkinek, de inkább a tipikus "rossz"-aknak, persze 1-2 hétnél nem tartott tovább. Legutóbb is tartott 2 hétig, egy másik lányért hagyott ott. Nagyon fájt, de bevallom, kicsit éretlen voltam.

Most volna egy pasi, már régóta próbálkozik: kedveskedik, barátként figyel rám, virágot is adott, soha akkor nőnek nem éreztem magam azelőtt, pedig 25 vagyok. Elutasitotam, de csak azértis én kellek neki - szal az a tipikus 1%. De nekem mégsem kell, most valahogy jó egyedül, nemsokára megyek albérletbe, munkahelyet váltanék.

De amikor legutóbb beszéltünk magunkról, majdnem elsírtam magam... észre is vette...

mi van velem??!

2014. jan. 19. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Kalandra vágysz és legbelül tudod, hogy mellette hiába lehetnél boldog, az a 'kaland' ami eddig jelen volt az életedben, mellette nem jellemezné az életed.
2014. jan. 19. 19:59
 2/9 Lávalámpa. ***** válasza:
100%

Mert lány vagy:))

Szerintem amúgy ez pont az a fajta történet, ami úgy végződik, hogy nem jössz össze a fiúval végül, majd a fiú talál valaki mást, és pár év múlva pedig sírsz, hogy milyen buta voltál.

2014. jan. 19. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:
pont azért mert lány vagy. sajnálom, de azért férfinak lenn ise könnyebb.
2014. jan. 19. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy éretlen vagy most is. Itt sír egy csomó lány, hogy nem talál rendes férfit, neked meg ott van az orrod előtt és eldobod magadtól. Nem akarlak megbántani, de szerintem jobban is jár így a srác, és majd keres egy rendes lányt. 23/F
2014. jan. 21. 14:48
 5/9 PearlDiver ***** válasza:
Kérd a türelmét, mondd meg neki hogy sok minden változik az életedben és nem vagy képes rá koncentrálni. Ha elnyugodtak a dolgok, adj neki újra esélyt. Ha kitart addig, akkor tényleg érdemes vele foglalkozni!
2014. jan. 21. 14:56
 6/9 anonim ***** válasza:

utálod magad, nem érdemelsz jobbat, nem vagy méltó a boldogságra, úgy érzed elcseszted az életedet és megérdemled, hogy kiszúrjanak veled.

Menj egy pszichológushoz.

2014. jan. 21. 15:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Pedig ideje lenne már felnőnöd!
2014. jan. 21. 15:14
 8/9 Hanariko ***** válasza:
Sajnos hiába vágyik sok lány rendes pasira, neked meg ott van és mondják hogy "eldobod". De ha valakinek nem kell a rendes pasi, hanem tényleg a kalandozás (nem elítélem, nem azért mondom) akkor nincs mit tenni... a sors kegyetlensége, hogy nem mindenki úgy és azt kapja, amit szeretne.
2014. jan. 21. 15:24
 9/9 anonim ***** válasza:
szereted csak nem akarsz járni vele, félsz
2014. jan. 22. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!