Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél ázsiai sráccal vagy lánnyal?
anyám magyar apám vietnami.nekik is nehéz volt a kultúrabeli különbségeket megszokni,de alkalmazkodtak egymáshoz és már 19 éve boldog házasok. és nem ez az egyetlen magyar-ázsiai kapcsolat amit ismerek.
És egyébként vannak helyes ázsiai srácok,nem is olyan kevés(legalábbis nem kevesebb mint ahányat itt ismerek)
Igen, összejönnék, én nagyon szeretném is... Régen letettem a beképzelt, öntelt magyar srácokról (tisztelet a kivételnek) és két nagy célom van magánélet terén: összekötni az életem egy csodálatos kínai férfival és sétálni a nagy falon... és tudjátok mit? Simán itt hagynám ezt az országot Kínáért és az életben soha vissza se jönnék...
U.I.: Gyűlölöm a rasszistákat...
Volt ázsiai barátom. Semmivel sem különb, mint más. Egyébként felesleges valakivel azért "összejönni", hogy trófeának tartsd, mert mondjuk ez a divat..
22/L
Én szívesen járnék egy ázsiai sráccal, mert nagyon helyesnek tartom őket függetlenül attól hogy honnan származnak.
Ezenkívül beszélek japánul szóval minden további nélkül oda is költöznék.
Ami pedig a "most ez a divat" témát illeti én erről csak most értesültem (eddig azt hittem egyedül vagyok vagy valami baj van velem) X)
20/L
Elég megosztók a vélemények. Én mongol vagyok. Nagyon sok ázsiai-magyar párt ismerek, és nagyon jól elvannak.
Szerintem nem számít a hovatartozás, mert mindannyian emberek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!