Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy ilyen sráccal? (magyarázat lent)
Régen nagyon sokat csajozott, volt is pár csaja. Nem érdekelte hogy ki kinek a nője, ha alakalom volt rá....
De azt mondja hogy 1 éve teljesen megváltozott, most már komoly kapcsolatot akar egy normális lánnyal. Volt egy 3 éves kapcsolata de annak már vége. Most ismerkedem vele és egy kicsit furcsa ezt tudni hogy ilyen nagy csajozós volt régen.
attól, mert régen ilyen volt, változhatott simán. Nagyon meg lehet utálni is akár, h mindig mással van az ember, igazi tartalom nélkül.
Na meg ott van a mondás, hogy csak akkor lehetsz öregen okos és bölcs, ha fiatalon vad voltál és meggondolatlan
Én is azt mondom, hogy erre rá lehet unni!
ÉN már 3 éve élek így! Ma egy egyedülálló csinos lány, holnap egy párkapcsolatban élő csinos lány....és kit érdekel hogy mások mit mondanak?? Engem nem!
DE! Már 7 hónapja úgy vagyok ezzel, hogy szeretnék leragadni egy lánynál és találni egy olyat akit igazán tudok szeretni és aki engem is őszintén tudna szeretni!!
De egyenlőre nem botlottam még bele ilyen valakibe.
Nekem is volt 2 komolyabb kapcsolatom, 2x2 éves kb...aztán utána ez lett.
De remélem egyszer találok ilyen lányt.....
ERGO MEGBÍZHATSZ BENNE!
Nos, jöjjön egy negatívum is:
sajnos, saját tapasztalat.
ugyanez volt, suliba a legmenőbb srác, legnagyobb csajozós stb.
dobta a csaját(vagy csajait, kitudja :D) és én pár hónap után összejöttem vele, azt mondta, hogy megváltozott. kb 1 hónapig tartott a kapcsolat, ugyanis minden nőt/lányt megbámult, vagy ha épp rosszba voltunk, akk odanyúlt azt letaperolta. Azér ez hálisten nem túl gyakori, de én pont kifogtam. :D Úgyhogy csak óvatosan...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!