Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél ázsiai sráccal vagy lánnyal?
Akad néhány ennivaló japán srác én összejönnék egyel :P
19/L
Japánnak, Mongollal és Koreaival igen :D ugyanis nagyon szép vonásaik vannak :D Nézd meg a Palota Ékköve c. sorozatot (ha nem tudod mi az keresd ki a port.hu-n) Na ott fanatikusan leírva Min Dzsong Hó nagyon cuki és helyes :D Akár még hozzá is mennék, ha 20 ,éves lenne és nem olyan 35-50 között XD
L/17
Nekem volt egy mongol barátom, másfél évig jártunk és ami az udvarlást illeti... van mit tanulni a magyar srácoknak. ROMÁVAL SOSEM kezdenék, de ázsiaival igen.
Sokkal szorgosabbak és becsületesebbek... Egy a baj, hogy nem túl magas termetűek az ázsiai fiúk... (24 éves nő)
Most is dolgozom az ügyön:))
Mármint ázsiai fiúval:))
Nem mondom,az ázsiaiak közül is a nők szebbek,de van egy két helyes srác...:DHálistennek én olyanra akadtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!