Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "te" összejönnél olyan sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"te" összejönnél olyan sráccal?

Figyelt kérdés

akinek "kilóg a kapanyél a szájábol?" Az a helyzet hogy ez a srác tetszik nekem arcra is helyes(ha lehet ilyet mondani) meg minden de állítólag kicsit parasztosan beszél. Azt tudom hogy én tetszek neki mert már tudtomra hozta. De abban az egy rövid mondatban nekem nem tünt fel hogy furcsán beszélne.

Lehet csak nem figyeltem. Vagy nem is olyan vészes mint ahogy azt mondják.

2011. febr. 8. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Az, hogy valaki tájszólással beszél egyáltalán nem baj. Magyarország nagy részén beszélnek tájszólással, elég csak megnézni a királyi tv-ben az egyik időjóst a salgótarjáni akcentusával :)
2011. febr. 8. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Ismerd meg jobban, és dönts te. A tájszólás nem probléma véleményem szerint ha nem párosul bunkósággal.
2011. febr. 8. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Arról senkisem tehet h hogyan tanították meg beszélni. Ugyanolyan értelmes ember lehet ő is. Pesze sok emberben benne van ha tájszólásban beszélő embert hallanak h mekkora bunkó "paraszt", de ezzel csak a saját tudatlanságukat bizonyítják
2011. febr. 8. 12:40
 4/10 anonim válasza:
Szerintem sincs vele semmi baj. Persze ha télleg nem társul hozzá egy nagy bunkó tökfej. És ha téged nem zavar de másokat igen. azokat meg szard le. És ha egymásba szerettek akkor nem fog számítani.
2011. febr. 8. 13:20
 5/10 anonim ***** válasza:

akinek kilóg a kapanyél általában nem korrekt a kapcsolataiban, mert nincs benne annyi, hogy ha van bnőm és rám másznak, lerázom már a másikat

nincs erkölcsi intelligenciájuk

2011. febr. 8. 13:40
 6/10 anonim ***** válasza:
A párom és szülei Szeged mellől származnak. A mindennapi életben "rendesen" beszél, de otthon, a rokonságban és egymás között szögedi tájszólást használnak, mivel így szokták meg. Először egy kicsit furcsa volt, de pár mondat után fel sem tűnt, mindent értettem. Ettől függetlenül a kedvesem iszonyatosan okos és értelmes ember, és a szüleit is ugyanúgy tisztelem. És igaza van az előttem válaszolónak, aki tájszólásban beszél, az nem paraszt.
2011. febr. 8. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindenki nyelvjárásban beszél. Te, kérdező, csak magadon nem veszed észre. :) És a tájszólás senkit sem minősít, nem függ tőle az intelligencia vagy a műveltség.
2011. febr. 8. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocs: Te is* akart lenni
2011. febr. 8. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezt úgy hívják, hogy tájszólás. Aki az ilyesmire azt mondja, hogy "parasztosan beszél", az paraszt módra gondolkozik.

Egyébként, ahogy mi beszélünk, az is egy bizonyos tájszólás volt eredetileg.

2011. febr. 8. 15:33
 10/10 anonim ***** válasza:

"A tájszólás nem probléma véleményem szerint ha nem párosul bunkósággal."

Az bunkóság az amikor a nem pesti embert leparasztozza a pesti kotsog...

2011. febr. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!