Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél ázsiai sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél ázsiai sráccal vagy lánnyal?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 00:14
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
5%
Ha magyar vagy,és ezeken gondolkodsz akkor te egy fajáruló vagy!
2009. dec. 3. 17:17
 22/47 anonim ***** válasza:
48%

Miért bűn ha más nemzetiségű emberkékről ábrándozik valaki? Ezt komolyan nem értem... Külföldön sokkal érdekesebb figurák vannak és jobban is néznek ki *.*

19/L ismét

2009. dec. 7. 00:50
 23/47 anonim ***** válasza:
21%
Ábrándozzon csak nyugodtan,és akkor már oda is költözhet az új hazájába.
2009. dec. 7. 14:43
 24/47 kolosszus22 ***** válasza:
100%
00:50-nek, ábrándozni lehet, max sosem valósul meg. Amúgy a nőkre is igaz, hogy külföldön sokkal értelmesebb és sokszor szebb lányok vannak, főleg az ázsiai bigéknél!
2009. dec. 7. 14:54
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
hááát amelyik lány összejönne egy ázsiai pasival ... nem is tudom . én viszont csak sexuális kíváncsiságból de lehet még úgy sem . (volt egy haverom kúrogatott egy japán v kínai bigét és azt mondta elájult sex közben és olyan szúk volt a muffja meg olyan szorítása volt mint a tigrispitonnak) de magyar csajok sokkal szebbek dögösebbek és sexben is jók hálistennek.
2009. dec. 11. 16:32
 26/47 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nem para. Egy meleg ismerősöm mondta, hogy ő azt figyelte meg, hogy aki látens meleg, annak általában az az első tünete, hogy elkezd vonzódni az ázsiai nőkhöz (a látens meleg természetesen férfi ebben az esetben)
2009. dec. 11. 17:14
 27/47 anonim ***** válasza:
én rá vagyok kattanva a kínai, vietnami, laoszi pasikra. De csak olyannal járnák aki itt él nálunk (de ázsiai) és ha lehet akkor itt is született, mert nem lenne annyira különböző kultúránk. 18/L
2009. dec. 11. 17:19
 28/47 werte ***** válasza:

A válaszom: Igen, ha valaki szép és összeillünk személyiségre, miért ne?

Imádom az ilyen FAJ elméleteket. NÉMET kék szem szőke haj az árlyafaly... OKOSKA. A magyar nép ugyanolyan elnyomott volt mint a többi, max nem írtották őket! Olvass több történelem könyvet és kevesebb TV meg NET...

2009. dec. 11. 17:50
 29/47 anonim ***** válasza:

igen,persze :D

egy japánnal x3

L/17

2009. dec. 11. 17:53
 30/47 anonim ***** válasza:

Nem. Akkor már inkább feketével, csak nekik ugye MINDEN testrészük fekete és ahhoz lehet nem lenne gusztusom...

20/L

2009. dec. 11. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!