Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény társkeresés, hol?
Figyelt kérdés
Nem olyan válasz érdekel,hogy menjek templomba,stb.... hanem közösségek,római,görög katolikus. vagy oldalak amik működnek,és sikerrel jártak már nálatok. köszi!2013. dec. 30. 01:07
31/40 xtazin válasza:
Hát ha annyira elvakultan mint te akkor igen. De ha neked ez kell te tudod. Ahogy írtam keress egy szektát, biztos van pár nő is ott.
32/40 A kérdező kommentje:
Egyébként buliztam én eleget. de rájöttem,hogy nem tarthat örökké a csillogás,egyszer mindenki megöregszik,a szülők is meghalnak,a testvérek is külön életet fognak élni.... tehát célszerű a feleség. kell a társ. :)
2013. dec. 30. 02:24
33/40 A kérdező kommentje:
igen az ateisták is tudnak normálisan élni tudom. nem is ezt akartam mondani. csupán nem tudom hosszú távon hogy boldogulnák vele. nem zavarná e ha a gyerekeket Isten felé vezetném,miközben ő azt gondolná hogy egy mese figura,és feleslegesen macerálom a gyerekeket. :) nem működne szerintem.
2013. dec. 30. 02:26
34/40 anonim válasza:
az acsargó ateistákat megszoktam, de ha kitűzöd a melledre, hogy te keresztény vagy, akkor meg ne legyél nagyképű, mert csak kárt okozol. Szerénység, alázat, különben megmarad ugyanez a vallásgyűlölő hozzáállás a többség részéről, ami inkább a hisztériakeltő közhangulat miatt alakult ki, és nem személyes tapasztalatokból.
Egy nagyon jó ismerősöm (volt katolikus pap) egy teljesen sima társkeresőn talált rá a feleségére, akivel nagyon boldogok. :) Írd oda, hogy ez neked fontos, aztán akit ez nem zavar, az ennek tudatában fog téged keresni.
Aztán szinte minden gyülekezetnek vannak közösségi alkalmai, ifije, ilyen-olyan foglalkozása. Keress ilyet közel magadhoz, aztán nézz be.
35/40 A kérdező kommentje:
mondjuk az ateistákkal kevesebb az ellentétem,mmint a liberálisokkal. az ateisták is hisznek valamiben,hogy nincs teremtő. a liberálisok viszont mindent szabad elven vannak. az viszont már tényleg nem jó.
2013. dec. 30. 02:29
36/40 A kérdező kommentje:
pap és megnősült? hát igen ez ritka.nem itélem el. szabad akarat.
2013. dec. 30. 02:31
37/40 anonim válasza:
milyen alap is lenne az elítélésre? :O
38/40 A kérdező kommentje:
nekem semmi :)
2013. dec. 30. 02:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!