Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény társkeresés, hol?
Isten meghagyta a szabad akaratod mindenkinek, ha bizonyítható lenne, hogy létezik akkor mindenki hinne benne így a szabad akarat elvészne, aminek nincs értelme.
Plébániákon szokott lenni felnőtt hittanoktatás is, van, hogy olyankor is szép társaság gyűlik össze.
Ajánlom a kvantum fizikát.... alapnak. ott már tele van olyan preciz dolgokkal,ami nem jön létre magától.... de a biológia is érdekes.... nézd csak meg a kinezin fehérje molekulát... olyan mint egy robot. sétál. és nincs agya,mégis tudja mi a feladata. aki ilyenek után is kétkedik,az ne haragudjatok,de tényleg majom :)
http://www.youtube.com/watch?v=y-uuk4Pr2i8
nézzétek meg. szóval hol is lehet kat. fiatalokkal ismerkedni társkeresés céljából? :)
Attól, hogy te elhiszed, tudományosan nincs bizonyítva. Lehet, hogy van Isten, de egyik kitalált vallás sem tudja az igaz történetét, és soha nem is fogja.
Mind birkanyájat terelgető juhászok.
Miért nem jó olyan barátnő, aki nem vallásos?
ezt érdemes megnézni azért.
http://www.youtube.com/watch?v=noFo7TR_NiM
szóval keresztény kat. társkeresés hogyan,és hol? :)
A "majomságra" kívánok csak reagálni anélkül, hogy vallási vitát akarnék kezdeni, vagy bármiféle bajom lenne a vallásos emberekkel.
Józan paraszti ész. Ha az univerzum végtelen, az idő végtelen, akkor a lehetőségek száma is végtelen. Ha pedig így van, akkor bizony a legbonyolultabb dolog is kialakul magától, mert emellett végtelen esetben meg "kudarcot vall" a dolog, nem alakul ki, és mindez elfér egymás mellett. Nem mondom, hogy az evolúció igaz, úgy, ahogy mondják. De sokkal értelmesebb (és szerényebb) azt mondani, hogy "nem tudom", mint inkább fiktív történettel magyarázni a dolgokat.
Mert ahogy nem logikus egy több száz éves könyv alapján bármiben is hinni, úgy teljesen logikus azt gondolni, hogy a vallás alapvetően a régi korok rendészeti és fogamzásgátló módszere, semmi több. Így könnyebb volt az egyszerű embereken uralkodni, és könnyebb volt rávenni őket, hogy elfogadják, ha rossz a helyzetük.
És persze teljesen kézenfekvő azt a kérdést is feltenni, hogy ha már vallásban kell hinni, akkor milyen alapon válasszunk közülük. Csak mert mind ugyanúgy hisz a maga igazában, és ugyanúgy "bizonyítja" az állításait. Hogy éppen ki lesz keresztény vagy muzulmán, az pedig a földrajzi helyzettől és neveltetéstől függ, nem valami nagy igazságtól.
Részemről ennyi. Ha a kvantumfizikát értjük, akkor érdemes a végtelen fogalmával és a statisztikával/valószínűségszámítással is tisztában lenni. Bizony, szó szerint minden megtörténhet, és meg is történik, ha végtelen számú lehetőség van. Kialakulhat a kinezin molekula, sőt, megjelenhet a semmiből az orrod előtt, csak kicsi a valószínűsége. De mivel végtelen sok ideje van, és végtelenszer próbálkozhat, megtörténik. Nem is egyszer, de végtelenszer. Ha pedig azt mondjuk, hogy a világban nagyon sok ilyen bonyolult dolog van, aminek mind egyszerre kell megtörténni, hát a végtelenbe bizony ez is belefér.
Zárszóként meg annyit, hogy ismerek pár keresztény embert, de egyiket sem láttam lemajmozni másokat azért, mert nem ugyanaz az álláspontjuk, mint neki.
20as, mint ha én írtam volna.:)
Mond már el miért csapda, ha valaki élvezi az életet, és nem elpazarolja?
a baj a mi univerzumunkban az hogy itt az idő is csak egy dimenzió. sajnos nem végtelen. talán egy párhuzamosban nincs így kitágulva ez a dimenzió,és ott esetleg nincs idő. itt sajnos nem végtelen. kb 17 milliárd éve keletkezett,ahogy a té is,ugyanis a tér és az idő nem elválasztható sajnos. ásd bele magad még. a majom szót nem bántásnak szántam amúgy. :) bocsánat mindenkitől. :) ércelődésnek szántam.
az idő dimenzió,és a térrel összefügg. elválaszthatatlan.
Hol is tudnék kat fiatalokkal ismerkedni társkeresés céljából? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!