Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Keresztény társkeresés, hol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztény társkeresés, hol?

Figyelt kérdés
Nem olyan válasz érdekel,hogy menjek templomba,stb.... hanem közösségek,római,görög katolikus. vagy oldalak amik működnek,és sikerrel jártak már nálatok. köszi!
2013. dec. 30. 01:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
51%

Élő példa arra hogy valaki lehet birka 31 évesen is. :D

"az ateistáknak csak ez az élet számít" Mert legyünk önsanyargató idióták vagy mi? Ahogy a középkorba csinálták?

2013. dec. 30. 02:08
 22/40 xtazin ***** válasza:
Hát énis a hit gyülekezetét mondanám , elég szép kis szekta.
2013. dec. 30. 02:12
 23/40 A kérdező kommentje:
Mert mi is az élet lényege? Maga az élet. Akik nagyon élvezni akarják sokszor bele esnek egy túlzásba. pl drog,cigi alkohol. állandó bulik stb.... ez pedig érzelmi kiégéshez vezethet,mert bizony nem lehet örökké élvezkedni. :) élvezni az életet én pl ugy tudnám,ha lenne feleségem,akivel együtt összebujva tv zünk,kirándulunk,és babázunk,stb... akiért élhetek,és boldoggá tehetem. nem pedig az élet élvezetét reklámozó szlogeneknek élni pl Törödj magaddal.... és egyedül maradsz. :) nem rossz az élet élvezete,de hidd el ha nagyon bele lendül valaki az csapda lesz. nem tudom értelmesebben leirni,mert hulla fáradt vagyok :)
2013. dec. 30. 02:12
 24/40 anonim ***** válasza:
És a feleséged csak is keresztény lehet?
2013. dec. 30. 02:13
 25/40 A kérdező kommentje:
nem akarom magam sanyargatni,arra ott vannak a politikusok. :) én csak egy normális,néha agybajos,de szerethető feleségre vágyok aki ember,és az is marad. aki tud anya és feleség,és barát lenni. viszont Istent sem szeretném kizárni ebből. ezért kell az aki hasonló mint én részben. :)
2013. dec. 30. 02:14
 26/40 A kérdező kommentje:
igen. célszerű,ha hasonló a világnézet. elfogadom a református,az evangélikus,a görög és a római katolikus lányokat. ők hasonlóan gondolkodnak. egy buddhista nem hiszem hogy megértene.
2013. dec. 30. 02:16
 27/40 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani hogy az ellentétek vonzák egymást. Mit szólnál egy sátánista nőhöz? xD
 28/40 Noydra ***** válasza:

Azért nem tudod értelmesebben leírni, mert fogalmad nincs az egészről.

Ki mondta neked, hogy csak egyedül lehet élvezni, vagy egyedül lehet bulizni stb...?

Jó duma, hogy nem erre az életre koncentrálok, ha már tudom, hogy 31 évem elment belőle a hitre, élni meg elfelejtettem.

Te választottad.

29/40 A kérdező kommentje:
sátánista nő nem lenne az esetem :) voltak kapcsolataim már,hosszú távúan. csak jobbára ateisták..... na ezért gondolom úgy hogy talán az igazi hívők kicsit máshogy látják a dolgot. legalábbis remélem.
2013. dec. 30. 02:20
 30/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező te óriási tévedésben élsz! Kevered az ateistát a liberális gondolkodásúval!

Sok olyan ateista van, akik nem a mának élnek, hanem vannak céljaik, fontos nekik a család, és nem az az életük főcélja, hogy huszonéves korukban kiéljék magukat, aztán amikor elmúlt a dolce vita alkoholba fojtsák bánatuk.

Igazából amit a keresztényeknek meg kell tanulniuk az más nézetek és vallások elfogadása, mert lehet, hogy egy ateistának vagy mondjuk egy buddhistának hozzád hasonló a világképe és az értékrendje. Én nem vagyok keresztény, de szeretek keresztények között lenni szimplán azért, mert hasonló az értékrendünk. Igazából nem a vallás a fő kérdés, hanem a konzervatív, vagy liberális világnézet. Az előbbi értéket őriz az utóbbi a fejlődés nevében pusztít, de újjáépíteni már elfelejt.

2013. dec. 30. 02:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!