Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes társkeresés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eléggé visszahúzódó hím egyed lennék, nemrég lett vége egy kapcsolatomnak, és noha nem ugrálni akarok egyikből a másikba, "muszáj" valakivel lekötnöm a figyelmem, mert hajlamos vagyok a depresszióra, és nem köt le sok minden, csak egy másik ember.

Nem próbálkoztam még intenzíven a netes társkereséssel, de érdemes? Mindig úgy tekintettem ezen oldalakra, mint egy katalógusra, ahol ott a fénykép, ott a leírás, döntsd el, kell-e. Azonban nyilvánvalóan nem én lennék a legfényesebb egyed az oldalakon, az üzenetek közt, ezért is tartok attól, hogy kevés sikerélményt nyújtana, és hamar feladnám.

Kérhetek tapasztalatokat ezzel kapcsolatban? Esetleg oldalakat, amik beváltak? Nyilván nem csak az oldal számít, hanem az ott lévő emberek, de rengeteg társkereső van, és nem szeretnék elsőre olyanokba futni, ahol pénzt kell költeni ahhoz, hogy üzenetet írhass/megnézhesd az üzeneteid, meg egyéb huncut módszerekkel élnek.

2013. nov. 15. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a randihely.hu nevű oldalon ismerkedtem meg a férjemmel. Ez 3,5 éve volt, azóta vagyunk együtt. 2 éve házasok. Szóval nekem bejött, és csak fél évig voltam fent.

A férjem 2 hete volt regisztrálva amikor megismerkedtünk. Pedig azt mondják pasiknak nehezebb:D Amúgy nem is találkozott senki mással.

Fél év alatt amíg fenn voltam, nekem 3 rövidebb kapcsolatom is volt, de hamar végük lett, mert kiderült, hogy ők nem akarták komolyan...szóval nem úgy álltak hozzá.

Az oldal teljesen ingyenes. Egyetlen hibája van, kicsit lassabban töltődnek be az adatlapok, és az üzenetek. De ez csak pár másodperc....nem egy nagy idő.

Van olyan, hogy az oldal dob ki neked partnereket amiket megfelelőnek tart, ha jól emlékszem párcsináló a neve, ezt be lehet állítani, és te magad is tudsz keresgélni paraméterek alapján amit beállítasz. A friss, emberek, és azok vannak elöl mindig, akik a legaktívabbak.

Volt osztálytársam 4 éve van a férjével, ők a freelove.hun ismerkedtek meg, bár azt nem ajánlom, mert fizetős.

Volt osztálytársam pl a chat.hun ismerte meg a férjét, 10 éve együtt vannak:)

De ismerősi körben van fészbukkos pár is, 3 évesek:)

Hajrá!

27/N

2013. nov. 15. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy jóképű, akkor nem sok esélyed van a tàrskeresőkön, mert szerintem kizárólag kinézet alapjàn vàlogatnak az emberek. Nekem nincsenek jó tapasztalataim, pedig csúnya sem vagyok, úgyhogy én nem ajánlom, inkább ismerkedj élőben. 27/N
2013. nov. 15. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Mert élőben aztán a külsőt nem nézi senki.... nagyon szar duma.
2013. nov. 15. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
A külső alapján dönti el az ember, hogy neki tetszik-e az illető vagy sem. Ha igen akkor jöhet az ismerkedés.
2013. nov. 21. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
próbáld meg! szerintem megéri. első voltam
2013. nov. 21. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!