Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! 20 éves szűz pasi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! 20 éves szűz pasi. Aranyos vagy szánalmas?

Figyelt kérdés

Bevallom: 20 éves vagyok, és még egy csajjal sem feküdtem le.

Barátnőim voltak, de az ágyig valahogy sosem jutottunk el.

Sokan cikiznek miatta haweri társaságba, de nekem nem életcélom hogy az utamba kerülő összes lányt megdöngessem.

A barátnőszerzés is nehézkes, mert nem nagyon járok bulizni, életem a kocsik, és a motorok, azokat bütykölöm szinte mindig, (meg persze hawerokét is), ha meg az nem, akkor ott a suli, meg az edzés.

Sajna már családi körben is célozgatnak rá, hogy menyecskét szeretnének már látni. Ez még jobban elkeserít, és egyfajta belső önbizalomhiányt, és további bezártságérzetet okoz. (hú de orvosi lett XD)

2009. nov. 27. 12:00
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

És írni megtanultál már? :D

(# 21/30-as vagyok)

2013. dec. 20. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!