Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merrefelé vannak a 15-19 éves kedves, aranyos szép
lányok akik társukat keresik?
Figyelt kérdés
Sztem egyre ritkább mert már csak egy farok kell nekik és elvannak.Vagy nemígy van?
Egyáltalán nem így van! Itt vagyok! De mondjuk elég gáz hogy ebböl az oldalbol társkeresölett. De sebaj. Szóval vannak még jófej csajok;)
2009. szept. 1. 19:41
2/11 anonim válasza:
Nem egyáltalán nem igy van.. Lehet, van pár de kevés.. 20/F
2009. szept. 1. 19:47
3/11 anonim válasza:
szerintem sem így van! vannak még kedves lányok! lehet h kevés de vannak! Én is az vok! és épp h nem az kell! az kell h foglalkozzon velem meg stb. :D
2009. szept. 1. 19:50
4/11 anonim válasza:
Énis itt vagyok. :DD Amúgy tényleg kevés az ilyen, mert a legtöbbnek csak divatból kell a farok... hogy aztán büszkélkedhessenek a barátaiknak, hogy ők már nem szüzek...szánalmas... -.-
2009. szept. 1. 19:51
5/11 anonim válasza:
igen haver a prostikat ne itt keresd hanem az utcán!
2009. szept. 1. 19:55
6/11 anonim válasza:
Irány keletnek, a házat megkerülve, be kell mennünk a házba. Balra forduljunk, majd ismét balra, át a nyitva lévõ ajtón, aztán jobbra, a következõ ajtónál is jobbra, kövessük a folyosót, egy lépcsõ jön, ezen menjünk fel, jobbra, aztán egyenesen, balra el a náci zászló mellett, menjünk be a szobákba, a végükbe, ahol a stílusos náci zászló heverészik az ágyon, és vegyük fel a dokumentumokat. Aztán vissza ki a házból. Lefelemenet ránknyitják a duplaszárnyú ajtót, menjünk be a nagyterembe és irtsunk mindenkit akit látunk. Aztán balra, jobbra, amerre visz az út, tovább. Megint egy nagyobb terem következik, ami tele lesz 15-19 éves kedves, aranyos szép lányokkal akik társukat keresik.
2009. szept. 1. 20:03
7/11 anonim válasza:
Hol vannak??Mindenütt az utcán,csak nem azokat veszed észre.És mások barátnő társaságában és mások egyedül.A divat,hogy hasonlítanak egymásra ne tévesszen meg.Pár év és kinövik.
2009. szept. 1. 20:09
8/11 anonim válasza:
Nem így van!
Akinek csak azért kell egy pasi, h legyen kivel éjszakázni, az nem normális lány.
Jobban nézz szét a környezetedben!
2009. szept. 1. 20:35
9/11 anonim válasza:
azert nem veszed eszer az olyan lanyokat : mert nem olyan divatmajmok , hiaba is tagadjatok az utcan azokat nezitek meg akiknek mindenukki van dobva es 1 kg smink van rajtuk .
lehet a rendes lanyok nem annyira szepek nem jarnak el bulizni annyt , mert rendesek .
egy bulin kihez mesz oda tancolni nem ahoz aki dobja magat vagy egy olyan csajhoz aki szolidan tancol?
A rendes , kedves aranyos lanyoknak altalaba nincsen onbizalmuk mert nem kellenek a ferfiaknak , mert ok nem plazak*rvak ezert nem mernek odamenni egy pasihoz
2009. szept. 1. 21:29
10/11 anonim válasza:
Akinek tényleg csak farok kell, azokat könnyebb észrevenni, mert nagy a szájuk, stb. A kedves, aranyos lányok pedig pont ettől tartanak, hogy olyan sráccal taliznak, akiknek csak szex kell. Ezért nem találod őket. Asszem ennyi ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!