Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! 20 éves szűz pasi. Aranyos vagy szánalmas?
Bevallom: 20 éves vagyok, és még egy csajjal sem feküdtem le.
Barátnőim voltak, de az ágyig valahogy sosem jutottunk el.
Sokan cikiznek miatta haweri társaságba, de nekem nem életcélom hogy az utamba kerülő összes lányt megdöngessem.
A barátnőszerzés is nehézkes, mert nem nagyon járok bulizni, életem a kocsik, és a motorok, azokat bütykölöm szinte mindig, (meg persze hawerokét is), ha meg az nem, akkor ott a suli, meg az edzés.
Sajna már családi körben is célozgatnak rá, hogy menyecskét szeretnének már látni. Ez még jobban elkeserít, és egyfajta belső önbizalomhiányt, és további bezártságérzetet okoz. (hú de orvosi lett XD)
Álompasi(L)(L)(L):$
De most komolyan. Ritka manapság az ilyen, aki így gondolkodik, hoyg nem akarja megtücskölni az összes csajt. BEcsülendő. Vagyis szerintem, aztán tuti jönnek majd azok a kommentek, hogy "Hé ember mi van veled"..stb..
Az is egy jó pont, (nalám) hogy szereted a motorokat:P meg az edzés..mmm sportos, szerelős bejövős.
Nem szánalmas. :) 19.lány.szűz. :O ez is ciki akkor?
az a hawer az gáz volt... ugye csak teljesen wéletlen használtál v helyett w-t?
Ha nem akarsz csajozni, az a te bajod, magadra wess. Kimaradsz az élet legjobb dolgából. Egyébként én se járok bulizni, mégis annyi nőwel woltam, hogy ihaj...
Buliban csajozni amatőrök szokása.
megint ez a beszűkült álszent gyakorikérdések társadalom mutatkozik meg :D
az első aztírja h álompasi....ekkora hülye nemlehet valaki, könyörgöm? aztsetudja hogynézni, aztsetudja milyen ember, de azért álompasi, csaknert ő 19 éves ésmég mindig szűuz, meg ez a gyerek is a szűz.
másik. miért csak azt a 2 lehetőséget ismeritek, h szűz, vagy minden útjába került csajt megdugott??? azilyen primitívagyúagk mindig azzal példáznak h tökjó h szűz, mert akkormég nem kúrta végig a lakótelepet. de kérdezem tőletek....azt a verziót nemismeritek, hogy már nem szűz, de kb csak 1 v 2 nőjével feküdt le????? mert az soha senkinek nemjut az eszébe. istenítitek itt a 30 éves szűzeket, h fhú, milyenjóaz, mert még nemkúrta végig a fél lakótelepet. aztán megismeritek és rájöttök h vmi nemoké. mert 30 éves korodra, ha normálisan működsz, elveszted a szüzességed.
aki meg 20 évesen szűz...hát istenem, előfordul, de szögezzük le, hogy általánosságban nem ez a normális. 20 éves korodra azért már eljutsz minimum egy lányig, akivel lefekszel. és ez nemegyenlő azzal h végigkúrta a fél lakótelepet, kedves kb 20 éves szűz asszonyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!