Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek normális, aranyos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek normális, aranyos, helyes 16-18 éves csajok?

Figyelt kérdés
18 éves helyes, romantikus(barátok mondták) fiú vagyok, és lassan kezdem úgy érezni hogy nincs normális lány, mert eddig csak csalódtam..
2010. máj. 27. 17:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. máj. 27. 17:46
 2/17 anonim ***** válasza:

szarügy teso, vannak bezony, minden 5. kb olyan a saját számitásaim alapján. Valahogy mindig ugy jött ki hogy ribi ribi ribi ribi kedvesaranyos ribi ribi ribi ribi kedvesszép ribi ribi ribi ribi és most barátnőm pár hónapja :)

17/F

2010. máj. 27. 17:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az 5 ből 1 arány túl sok. Jó, ha 10-ből 1 nem ribi.
2010. máj. 27. 17:49
 4/17 anonim ***** válasza:
Ja a mostani csajoknak csak a pénz kell meg a menőség ja a méretet kihagytam :D Tudjátok a normálisakat lámpással kell keresni de azért vannak... tapasztalatból mondom :)
2010. máj. 27. 17:56
 5/17 anonim válasza:

Vannak normális lányok!!

Van olyan akinek a pénz számít meg a méret de nem sok!!

2010. máj. 27. 18:19
 6/17 anonim ***** válasza:
igenis vannak aranyos lányok...nem akarok nagyképű lenni de nekem is sokszor mondják hogy aranyos vagyok és szinte a társasági körömben is nagyon rendes és aranyos lányok vannak
2010. máj. 27. 18:38
 7/17 anonim ***** válasza:

relatív a normális, van akinek az a normális, ha a fejére pisilnek, van akinek ez nem normális, de alapjába véve szerintem normális vagyok:D:D többi kritériumnak is megfelelek, azthiszem:)

16/L

2010. máj. 27. 19:01
 8/17 anonim ***** válasza:

Az attól függ,hogy kinek mi a normális...

Sajnos egyre kevesebb az olyan lány,mint amilyet Te keresel.

De egyszer Te is megtalálod az igazit,akit keresel,csak legyél türelmes.

Nálam pl sokan csodálkoznak azon,hogy nincs barátom,mert hogy a pár évvel idősebb srácoknak azért már a normális,mégis jófej,vicces lányok kellenek és szerintük én ilyen vagyok.Csak a fiúk nem olyanok,amilyet én keresek.:(

15/L

2010. máj. 27. 19:27
 9/17 anonim ***** válasza:

hát én az vagyok :)

16/L

2010. máj. 27. 19:32
 10/17 anonim ***** válasza:

Ez tényleg változó, hogy kinek mi a normális. Te pedig ha nem találtad meg, akkor nem jó helyen keresgélsz.

De nem is olyan egyszerű megtalálni azt, akire vágysz.

Énis így vagyok ezzel..

17/L

2010. máj. 27. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!