Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek normális, aranyos, helyes 16-18 éves csajok?
szarügy teso, vannak bezony, minden 5. kb olyan a saját számitásaim alapján. Valahogy mindig ugy jött ki hogy ribi ribi ribi ribi kedvesaranyos ribi ribi ribi ribi kedvesszép ribi ribi ribi ribi és most barátnőm pár hónapja :)
17/F
Vannak normális lányok!!
Van olyan akinek a pénz számít meg a méret de nem sok!!
relatív a normális, van akinek az a normális, ha a fejére pisilnek, van akinek ez nem normális, de alapjába véve szerintem normális vagyok:D:D többi kritériumnak is megfelelek, azthiszem:)
16/L
Az attól függ,hogy kinek mi a normális...
Sajnos egyre kevesebb az olyan lány,mint amilyet Te keresel.
De egyszer Te is megtalálod az igazit,akit keresel,csak legyél türelmes.
Nálam pl sokan csodálkoznak azon,hogy nincs barátom,mert hogy a pár évvel idősebb srácoknak azért már a normális,mégis jófej,vicces lányok kellenek és szerintük én ilyen vagyok.Csak a fiúk nem olyanok,amilyet én keresek.:(
15/L
Ez tényleg változó, hogy kinek mi a normális. Te pedig ha nem találtad meg, akkor nem jó helyen keresgélsz.
De nem is olyan egyszerű megtalálni azt, akire vágysz.
Énis így vagyok ezzel..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!