Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! 20 éves szűz pasi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! 20 éves szűz pasi. Aranyos vagy szánalmas?

Figyelt kérdés

Bevallom: 20 éves vagyok, és még egy csajjal sem feküdtem le.

Barátnőim voltak, de az ágyig valahogy sosem jutottunk el.

Sokan cikiznek miatta haweri társaságba, de nekem nem életcélom hogy az utamba kerülő összes lányt megdöngessem.

A barátnőszerzés is nehézkes, mert nem nagyon járok bulizni, életem a kocsik, és a motorok, azokat bütykölöm szinte mindig, (meg persze hawerokét is), ha meg az nem, akkor ott a suli, meg az edzés.

Sajna már családi körben is célozgatnak rá, hogy menyecskét szeretnének már látni. Ez még jobban elkeserít, és egyfajta belső önbizalomhiányt, és további bezártságérzetet okoz. (hú de orvosi lett XD)

2009. nov. 27. 12:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%
ja és 24L voltam.
2009. nov. 27. 13:06
 12/31 anonim ***** válasza:
75%

13:06 nak nagy pirospont. Jó látni hogy van még itt valaki aki gondolkodni is tud. Neked kéne válaszolni az összes ilyen kérdésre és nem a sablonszövegeseknek akiknek még életükbe egy kapcsolatuk nem volt csak okoskodnak.

24f

2009. nov. 27. 13:38
 13/31 anonim ***** válasza:
75%

"nekem nem életcélom hogy az utamba kerülő összes lányt megdöngessem. "

Dehogynem, csak béna vagy és nem megy, aztán magadat ezzel nyugtatod...

A biológiai ÖSZTÖNT akarod becsapni vagy mi?

2009. nov. 27. 13:45
 14/31 anonim ***** válasza:
69%

12:09es től kérdezném h miért Te hol szoktál?

Mert szerintem ott a legjobb:P

2009. nov. 27. 13:49
 15/31 anonim ***** válasza:
70%

13:06 totál igazad van..., nekem is elegem van az ilyen begyöpösödött nézetekből, mintha öreganyámat hallgatnám néha...

22L

2009. nov. 27. 14:26
 16/31 anonim ***** válasza:
62%
sztem egyértelműen aranyos...és amúgyis, miért kell mások véleményétől függenie annak, mikor kezded el a nemi életed? ez teljes mértékben csak rád tartozik és csak tőled függ... nincs olyan, h gáz vagy nem gáz...mindenkinek akkor jó, amikor szerelemből megteszi (az a gáz, hogy 13-14 évesen már szexel valaki, na az szánalmas)
2009. nov. 27. 14:29
 17/31 anonim ***** válasza:
89%
Ha magyar szövegben hanyagolod a 'w'-t máris egy lépéssel előrébb jutottál a normális barátnő irányába.
2009. nov. 27. 14:30
 18/31 A kérdező kommentje:

"w" csak egy hiba volt. Nem értem miért kell eszt ennyire felfújni.

Am köszönöm a normális, és a kritikus véleményeket is.

Én is szánalmasnak tartom magam, (és ezek szerint mások is) de hát Ez VAn.

Valahogy tényleg nyitnom kéne a NŐK felé....

2009. nov. 27. 14:50
 19/31 anonim ***** válasza:

ember! ugyanebben a cipőben járok, na jo talán még ennyi közöm se volt nőkhöz, és nyitni akarok, legyél a szárnysegédem és viszont! :D már ha ismered himym et és érted mire célzok.

"ííííísmered Tedet?..." :)

2009. nov. 27. 14:57
 20/31 anonim ***** válasza:
32%
lehet ,hogy HOMOkszem kerult a gepezetbe?
2009. nov. 27. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!