Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! 20 éves szűz pasi. Aranyos vagy szánalmas?
Bevallom: 20 éves vagyok, és még egy csajjal sem feküdtem le.
Barátnőim voltak, de az ágyig valahogy sosem jutottunk el.
Sokan cikiznek miatta haweri társaságba, de nekem nem életcélom hogy az utamba kerülő összes lányt megdöngessem.
A barátnőszerzés is nehézkes, mert nem nagyon járok bulizni, életem a kocsik, és a motorok, azokat bütykölöm szinte mindig, (meg persze hawerokét is), ha meg az nem, akkor ott a suli, meg az edzés.
Sajna már családi körben is célozgatnak rá, hogy menyecskét szeretnének már látni. Ez még jobban elkeserít, és egyfajta belső önbizalomhiányt, és további bezártságérzetet okoz. (hú de orvosi lett XD)
A w nem hiba volt, vagy véletlenül kétszer is hibáztál? :P Ez idegesítő még a lányoknál is, hát még a fiúknál. Ha megfogadod a tanácsom, megtanulsz írni, mivel az "ezt" szót sem "eszt"-nek írjuk.
Az írásod te magad vagy.
Az igen... azért itt mindenki szépen leoltogat midenkit. Szerintem senkit sem kellene leszólni azért mert leírja a véleményét..ez egy ilyen oldal kérem...
Ha valakinek álompasi, ha valaki aranyosnak találja, ha valaki homokosnak, ha valaki szánalmasnak, ha valki gyökérnek, mindenkinek a saját véleménye..ennyi.
Az meg hogy még szűz vagy te dolgod,se nem szánalmas se nem aranyos, majd találsz egy olyan lányt, akinek te kellesz, akkor ő nem azzal fog foglalkozni hogy mi vagy...szerintem...
Kedves oltogatósok és persze válaszoló!
Gratulálok az öszes farokvezérelt pasinak és "az annyi nővel voltam h ihaj..."stílusú válaszolóknak.
Elmondanám h nem nem 1pasival voltam eddig (nem vagyok ri.banc,mindig megkellett küzdeni értem) de amelyik általába volt már több csajjal előttem,vagy menő volt az ritka sz*r volt,egyszer sem tudtak kielégiteni...most 3éve vagyok a barátommal AKI SZŰZ volt és vele 1alkalommal 2szer is elmegyek.És igazán érzéki,érti a dolgát,nem berögzöttek a mozdulatai,nem unalmas.Úgyhogy lehet reklámozni h ki milyen menő h felhúzta magára Pest összes aids-es ri.bancát,nem attól leszel menő!!sőt inkább szánalmas h vkit az ösztönei vezérelnek. Többre tartom azt (pl barátomat is) aki kivárja azt akivel tényleg sze.xelne, szereti is (mert aki annyira tapasztalt az tudja ha érzelmek is jelen vannak sokkal nagyobb és jobb az élvezet..)Jah és mégegyszer a közelembe nem engednék olyan pasit aki előttem sok csajjal volt.Jah és tegyük hozzá hogy mamár melyik csajt nem lehet megd.ugni 1bacardi coláért v 1óra után...egyre lazább sajnos az erkölcsük amai fitala lányoknak.úgyhogy semmi nagy érdem nincs benne hogy megfektetted te IS mint bárki más rajtad kívül.. (tiszt.kiv)Lehet lepontozni,akinek fáj az igazság,akinek fáj egy őszinte válasz.Nem a pontjaim miatt jövök Gyk-ra :)22L
Kedves utolsó:
Köszönöm szépen hogy kiálltál mellettem, igazán jól esik!
Tényleg, komolyan, és a legjobb értelembe.
És ezek szerint nem minden lánynak jönnek be a "mindencsajtmegdugtam az utcámba" tipusú srácok.
Ez némi reményt ad, hogy egyszer én is összejövök végre valakivel.
Én 24 éves szűz pasi vagyok és sokallak ellentétben engem már nem érdekel ez az egész dolog. Mindenem megvan az életben,sportolok,jólfizető munkám van szeretem is csinálni+ suliba járok. Egyszerűen az életembe nemférne most bele egy csaj se.
Egy aprócska kis betegségem van mégpedig a nőkkel még beszélgetni nem tudok mert total leblokkolok.
Voltam vele orvosnál és magyarázta valami agyi nyavaja olyan mint egy más gyógyíthatatlan betegség,20ezer emberből 1 nek van ilyen. :D
Tudomásul vettem hogy nekem máshogy kell élnem mint egy átlagos pasinak,és azért mert nem lesz barátnőm nemmegyek fejjel a vonatnak. Ennyi pont.
talán azért mert nem ők voltak számodra a megfelelő csajok akikel eljuthatnál odáig hisz ehhez szerelem kell szerintem, bizalom, bizsergés ilyesmi. Amúgy nem gáz hogy szűz vagy és hogy nem jársz bulizni én se ,és én is ...vagyok.
1 csaj 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!