Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szilveszterkor hova érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilveszterkor hova érdemes mennie három feltűnően csinos lánynak, ha jól akarják érezni magukat? Szórakozóhelyen vagy házibuliban jobb, emlékezetesebb a buli?

Figyelt kérdés

2013. dec. 24. 22:21
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

Befejezted? :)

Remélem igen, de akár folytathatod szilveszterig, valószínűleg úgysem lesz más programod. Mi viszont hatalmasat bulizunk majd, úgyhogy ezentúl nem is szánnánk időt a kommentjeid olvasására. További jó fröcsögést! szia!

2013. dec. 28. 22:06
 42/57 anonim ***** válasza:

Jól van utolsó 40-es IQ fighter majom.

Te bunkózol itt,tanulj meg viselkedni,mert így egy gyárba se vesznek fel majd közmunkára ez a stílus oda se megy.

Tudod mit jelentkezz az infó szakra ahol én vagyok meg melózz mellette,ha kibírsz két félévet akkor grat.

Nah örültem neked okoska.

Én akkor se fogok bunkózni meg édesanyádat szídni neked se meg a másik 37-es gyökérnek se.Két s_ggfej unintelligens sutyerák,ennyik vagytok ti ketten.

Van egy szó:,,Normálisan viselkedek a másikkal akkor ő is így fog."

De legyen igazatok se több se kevesebb,kész.

2013. dec. 28. 22:13
 43/57 anonim ***** válasza:
Csak el ne ba.ssza valaki a bulidat :) Túl nagy a po.fád.Mi a kuva anyátokért akartok Pestre jönni és a pasikat provokálni?Ajánlom néz mindig a hátad mögé a diszkóban!Látod,már is sz.ar lesz a szilvesztered :D
2013. dec. 29. 01:28
 44/57 anonim ***** válasza:
Te már csak tudod,hogy kit hova vesznek fel.Te meg tanulj meg egyedül érvelni,ne a netes gyökerek véleményét másolgasd.Ha nem tudnád állásinterjún mindenki a legjobb arcát mutatja.Látom erről neked eddig fogalmad nem volt,azért melózol a gyárban.
2013. dec. 29. 01:30
 45/57 anonim ***** válasza:
Ezek csak qrvák jobban mondva qrvák a javábol(koktélos qrvák)vagy csak kis fröcs???
2013. dec. 29. 08:13
 46/57 anonim ***** válasza:

elég nagy egoizmussal élsz Kedves Kérdező

ÁLLÍTSÁL MAGADON ;)

2013. dec. 29. 14:24
 47/57 anonim ***** válasza:

Üdv, kérdező! A kérdés, mennyire tudtok táncolni... én például salsa partiba megyek. Szerintem ilyen helyen a társaság és a hangulat is optimális. Akik már egy ideje táncolnak egy egészen más világot jelentenek, mint akik csak úgy mászkálnak az utcán :). Kezdő lányoknak is ajánlom...

23F

2013. dec. 29. 15:27
 48/57 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt, felkeltetted az erdeklodesem!!

;-)

2013. dec. 29. 17:35
 49/57 anonim ***** válasza:

Tényleg koktélos krvák :D És tényleg nagy egoizmussal él :D

A 23 éves srácnál a pont, ő egy normális, kulturált bulit ajánlott.

,,Koszonom a valaszt, felkeltetted az erdeklodesem!! "

Helyes.Végre valami pozitív tőled :D

2013. dec. 30. 13:20
 50/57 anonim ***** válasza:
Na,hol voltatok végül ?
2014. jan. 12. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!