Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszterkor hova érdemes mennie három feltűnően csinos lánynak, ha jól akarják érezni magukat? Szórakozóhelyen vagy házibuliban jobb, emlékezetesebb a buli?
30as, te mit szedsz? :D
Senki sem kivancsi a kotekedo es kicsit sem epito valaszodra. Valoszinuleg egy megkeseredett ember vagy, akinek nemhogy Scarlett Johanssonhoz hasonlo, de semmilyen baratnoje nincsen. :) puszillak es NEXT TRY
#30 bunkócskám takarodj el oké.Te jó nőt szerintem képről se láttál még,mert szted mind ribi aki ad magára és nem a sütit tömi magába a dagadt valagába.
Önbizalom hiányos,lúzer p_cs vagy akire ránéznék sírva elszaladna.
Mert kimeri valaki nyilvánítani,hogy teszem azt csinos,izmos jóképű...stb egyből nagyképű??
Tipikus magyar lúzer csod viselkedés.
Aki vállalja magát az egyből nagyképű,k_rva..stb stb.
F_szkalap idi_ta,get out.
Kérdező rám hallgass,az emberek 90% nem normális sajnos csak mert valaki nem áll be a sorba.
És nyugodtan vállaljátok magatokat,ha csinosnak látod magad akkor jó lesz a kisugárzásod.Ennyi.
Nagyon szepen koszonom :)
Sajnos a neten gatlastalanabbak az emberek...szerintem ha szemelyesen talalkoznank, oda sem merne jonni, csak tavolrol figyelne bennunket. Mindenesetre a Te valaszod tenyleg hasznos volt, valoszinuleg Bob bar vagy Otkert lesz belole :)
Boldog Uj Evet Kivanok!
Nagyon szívesen :D
Boldog és sikerek gazdag Újévet kívánok nektek is :D
Tök kedves aranyos csaj vagy,a francnak nem vagyok Pesten most szilveszterkor ;)
Egy szintén önmagára igényes nagyon izmos mérnök pasi(jöhetnek a támadások felém is a sok okostól :)))))) )
Ja takarodjatok Keletihez :D
Látom drogozni is akartok,ezzel kezdted:mit szedsz?
Neked mintha lenne valakid.Ha lenne akkor nem akarnál szilveszter este kur.vának öltözve bulizni menni,és főleg nem itt ripacskodnál.
Milyen építő válasz?Mit kéne építenem?Letettél valamit az asztalra vagy mi van ? :D
Megkeseredett mi?A szokásos szöveg,amit rib.anc bnőidtől hallottál,mást ne tudsz mondani ? :D KIÉLT KUR.VA jobb szted ? :D
Scarlett Johanssont meg felejtsd el,mert semmi közötök hozzá.
,,Tök kedves aranyos csaj vagy,a francnak nem vagyok Pesten most szilveszterkor ;)"
Na,mondom hogy nem láttál még nőt te féreg :D Kis homár,mondtad,hogy így akarsz magadnak nőt szerezni,hogy vad idegen ri.bancokat védelmezel.De előre szólok,nem fognak kúrni veled.Kis hülye.
,,Egy szintén önmagára igényes nagyon izmos mérnök pasi(jöhetnek a támadások felém is a sok okostól :)))))) )"
Képzelem mennyire vagy igényes.Pont mint egy páwa,az imádja az ilyen kur.vákat.Mellesleg a páwák köztudottan homoszexuálisok,ami megmagyarázná a viselkedésedet.
Mérnők?Sokat kell még tanulnod.Valójában egy 15 éves kövér kis pö.cs lehetsz,aki vadidegen rib.ancok után nyáladzik :D Nagyon izmos :D Fognak is téged támadni nyugi a kamu hencegésedért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!