Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszterkor hova érdemes mennie három feltűnően csinos lánynak, ha jól akarják érezni magukat? Szórakozóhelyen vagy házibuliban jobb, emlékezetesebb a buli?
Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 22:21
1/57 anonim válasza:
A lakásomra. Adhatom a lakcímet?
3/57 anonim válasza:
hát ezt rettentően fontos volt kihangsúlyozni, hogy feltűnően csinos :D
nekem nem is kellenének...
nekem egy átlagos rendes lány is megtenné, nem is kéne több!
28/F
4/57 anonim válasza:
Ja feltűnően csinos.. szóval közönségesen öltöztök és kipakoljátok mindenetek. Egyébként mi azt honnan tudjuk, hogy ti mit szerettek, hol éreznétek jól magatokat?
6/57 A kérdező kommentje:
azert volt fontos, kedves 3as, mert pont emiatt erdekelne, hova erdemes menni....hol nyomulosabbak a fiatalok, tancos helyen vagy valaki lakasan?
2013. dec. 24. 22:26
7/57 anonim válasza:
Jobb lesz nektek otthon, ha csak nem arra vágytok hogy a bugyitokat húzgálják félre, hullarészeg idióták
21/F
8/57 anonim válasza:
Kedves kérdező,
nos, attól függ mi a célotok..
bacás mikulásig, vagy ennek az elkerülése...
kort írni sem lenne hátrányos...
ja, meg legalább várost....
#3 voltam...
9/57 anonim válasza:
Ja akkor szórakozóhelyre menjetek, ott majd sokan alátoknyúlnak és megcsöcsörésznek. Ha ti ettől érzitek jól magatokat, akkor egészségetekre.
10/57 A kérdező kommentje:
Nyilvan az lenne a lenyeg, hogy NE nyomuljanak. Jezusom.....
Varos: Budapest, kor: 23 év.
:)
2013. dec. 24. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!