Csinos, fekete koktélruhát mely üzletekben érdemes nézni?
Figyelt kérdés
Láttatok valami szépet, viszonylag elérhető áron? Abszolút klasszikus, alak vonalát követő, enyhén térd feletti, fekete ruhára gondolok.2011. nov. 2. 18:28
2/7 anonim válasza:
A Tesco F&F minden évben legyártja a kötelező klasszikus fazonú kis feketét, árban is jó, abszolút kifogástalan amúgy. Én most olyat szereztem, hogy wow!, képzeld el, hogy ilyen kimonó ujja van, de amúgy a klasszikus kis fekete, de nagyon elegáns, és különleges! Amúgy turkásztam, ezerkettőért asszem.
3/7 anonim válasza:
Esetleg h&m de a turi is egyjo ötlet:)
4/7 A kérdező kommentje:
juhuuu, köszi! majd meglesem akkor(:
2011. nov. 2. 18:47
5/7 anonim válasza:
Én is pontosan ilyesmit keresek. A H&Mben nincs ilyen. Én túl sznob vagyok a turihoz meg a tescohoz is (igen, szabadon meg lehet kövezni). A neten a mango oldalán találtam, meg a peek and cloppenburgban is volt tavaly, oda akarok benézni majd.
18/L
6/7 anonim válasza:
h&m-et én megnézném a helyedben, folyamatosan pakolják ki az árukat..én tavaly vettem ott,klasszikus kis fekete. 5000 forint volt..megérte, egy ilyen ruháért az szinte "semmi"
7/7 anonim válasza:
szerintem csinos fekete koktélruha biztos van a csinos fekete koktélruhaboltban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!