Meghívtak szallagavatóra, én arra gondoltam, h fekete koktélruhát veszek fel, amin egy fehér mellalatti masnis őv van. , de nem tudom, lehet h ez tulzás lenne? Nem akarok túlöltözni, mert az olyan ciki.
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 19:18
1/10 anonim válasza:
szerintem ez a ruha pont ilyen alkalmakra jó úgyh viseld bátran
3/10 A kérdező kommentje:
nem ,nem takko...next-es angliábna vettem,az őv pedig a piacról van XD de nagyon jol mennek egymáshoz.
2010. jan. 13. 19:51
4/10 anonim válasza:
Hümmhümm, szerintem túl leszel öltözve. Legalábbis az én szalagavatós tapasztalataim alapján, egy szoknya, csini felső bőven jó.
5/10 anonim válasza:
szeritem meg teljesen jó, nem kell szoknya fehér ing verzió az olyan elcsépel, ez tényleg pont olyan alkalom,ahova ki kell öltözni csinosan
6/10 anonim válasza:
A csini felső az mióta fehér ing? Valami csillogós fekete felső fekete szoknya, vagy kosztüm, akármi, de a koktélruha az erősen túlöltözés. Most ne azt nézd, hogy miben lenne csinos, hanem hogy a környezetbe hogy illene bele. És nem illene bele így.
7/10 A kérdező kommentje:
amugy az a baj ,h alig van pár napom ,és nem akarok szokásos fekete szoknya ,fehér felsőbe menni ,de túlöltözni se akarok ,de ha mégis a fekete szoknya-fehérfelsőre kerülne a sor ,abból meg nincs sok a ruhatáramban ,ugyh sürgösen bekéne szerezni :/ de egyébként még 2 barátnőm is koktél ruhába megy...most akkor vagy mind3an kitününk ,v egyikünknek se gáz nem tom :/ megoszlanak a vélemények...
2010. jan. 14. 17:57
8/10 anonim válasza:
omg aki ott fenn ugat, volt már valaha szalagavatón??? nyugodtan mehetsz koktélruhában, nagyon sokan vannak abban, sőt!
9/10 anonim válasza:
Ugat az anyád, gondolom tőle tanultad el.
Voltam 4-5 ilyen eseményen, és nem, nem ez a jellemző. De ha okos vagy, mondjad tovább.
10/10 A kérdező kommentje:
jo most nem kell ezen összeveszni.a legtöbben azt mondták nekem ,h nem túlöltözés...amugy sem szeretem az egyszerű dolgokat ,ugyh koktélruhába megyek ,de nem kell egymást osztani ezért.am köszi mindenkinek a válaszokat(:
2010. jan. 15. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!