Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszterkor hova érdemes mennie három feltűnően csinos lánynak, ha jól akarják érezni magukat? Szórakozóhelyen vagy házibuliban jobb, emlékezetesebb a buli?
#20, köszi, nem :D
egyértelmű, különben nem itt írkálna és nem foglalkozna vele, hogy csinos...tudná és kezelné okosan...
én és a barátnőim biztosan szórakozóhelyre megyünk,hogy meglegyen a hangulat,sok ember nagy buli:)
ha házibuliba mennénk,mindenki folyton megkörnyékezne,ezért biztosabb a másik:) bár ott is jönnének,de értelmesebb fazonok:D meg ott sok a jó csaj,ezért nem is zaklatnak annyira:)
22-es!Diszkóban is nyomulnak
Talán nem kéne ku.rvának öltöznötök ,,feltűnően csinos lányok",és nem lenne ilyen gondotok,vagyis kevesebb.Az utolsó előtti is zárassa be magát a 3 feltűnően ri.banc bnőjével együtt :D
Hogy néztek ki??
Tudom ajánlani a HelloBébi bár-t,Bob bárt,Peahes And Cream helyet.
Vagy gyertek át :D :D
Sima szórakozóhelyeket nem ajánlom tele van lúzerrel meg bétákkal,akik ,,jó a segged jössz b__szni" dumát lökik.
Jól gondoljátok meg amiket írtam odamenjetek,hallgass rám ;)
28as: veeeeegre egy valasz, ami miatt erdemes volt kiirni a kerdest!
Nagyon szepen koszonom neked; megfogadjuk a tanacsot :)
Hogy a kerdesre is valaszoljak: az egyik baratnom szoke, Scarlett Johansson tipusu , a masik termeszetes barna szepseg, en pedig fekete haju, noies alkatu lany vagyok.
28-as!Mi az a anyádról beszélsz?A Hello baby meg a Peaches tele van olyan kur.vákkal mint a kérdező,meg a senkiházi,értéktelen barátnői.
Kérdező!Ne hallgass rá!Az általa felsorolt helyek pontosan olyan lúzerekkel van tele mint amilyen ő.Csak azért ajánlotta ezeket a helyeket,mert ott rengeteg kur.va van,és lehet ő is ezeken a helyeken balfa.szkodik,és reméli,hogy majd fölszed téged.Ott is a kő kóla megy.
Scarlett jhansont tudod ki hiszi el.Hülye vagy Te ? :D A természetes szépséget sem hisszük el.Miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!