Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szilveszterkor hova érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilveszterkor hova érdemes mennie három feltűnően csinos lánynak, ha jól akarják érezni magukat? Szórakozóhelyen vagy házibuliban jobb, emlékezetesebb a buli?

Figyelt kérdés

2013. dec. 24. 22:21
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

#20, köszi, nem :D

egyértelmű, különben nem itt írkálna és nem foglalkozna vele, hogy csinos...tudná és kezelné okosan...

2013. dec. 24. 22:53
 22/57 anonim ***** válasza:

én és a barátnőim biztosan szórakozóhelyre megyünk,hogy meglegyen a hangulat,sok ember nagy buli:)

ha házibuliba mennénk,mindenki folyton megkörnyékezne,ezért biztosabb a másik:) bár ott is jönnének,de értelmesebb fazonok:D meg ott sok a jó csaj,ezért nem is zaklatnak annyira:)

2013. dec. 24. 22:58
 23/57 anonim ***** válasza:
100%
melegbárba drágám, ott biztos nem akarnak majd bántani
2013. dec. 24. 23:10
 24/57 anonim ***** válasza:
az sem 100% :D
2013. dec. 24. 23:11
 25/57 anonim ***** válasza:
Nos, hogy egy lány is válaszoljon, nem degradáló hangnemben, azt tudom mondani, hogy én is a feltűnően csinos barátnőimmel megyek szórakozni (csak mi négyen vagyunk) és nem csinálunk kérdést abból, hogy otthon üljünk vagy pedig jól érezzük magunkat. A pasikat pár jól célzott, kedvesen megfogalmazott, nem sértő szóval lelehet pattintani, ezt csinos lányként tudhatnád ;) Szerintem ne ezen múljon a szilveszteretek, kár foglalkozni a taplókkal, akik ezt az estét használják ki arra, hogy valakit megfektessenek. Akivel lehet, azzal lehet, aki kapható dolgokra, azt könnyű belevenni, ti ne tartozzatok ebbe a kategóriába, mert azt észreveszik és leszállnak rólatok, illetve át a vérbeli ribikre! :)
2013. dec. 24. 23:46
 26/57 anonim ***** válasza:
Ha meg is dugnak titeket gruppenbe és ha a csalános árokba ébredtek sajgó pics@val AZ EMLÉKEZETES LESZ, AZ BIZTOS!!
2013. dec. 26. 00:22
 27/57 anonim ***** válasza:

22-es!Diszkóban is nyomulnak

Talán nem kéne ku.rvának öltöznötök ,,feltűnően csinos lányok",és nem lenne ilyen gondotok,vagyis kevesebb.Az utolsó előtti is zárassa be magát a 3 feltűnően ri.banc bnőjével együtt :D

2013. dec. 26. 17:45
 28/57 anonim ***** válasza:

Hogy néztek ki??

Tudom ajánlani a HelloBébi bár-t,Bob bárt,Peahes And Cream helyet.

Vagy gyertek át :D :D

Sima szórakozóhelyeket nem ajánlom tele van lúzerrel meg bétákkal,akik ,,jó a segged jössz b__szni" dumát lökik.

Jól gondoljátok meg amiket írtam odamenjetek,hallgass rám ;)

2013. dec. 28. 16:43
 29/57 A kérdező kommentje:

28as: veeeeegre egy valasz, ami miatt erdemes volt kiirni a kerdest!

Nagyon szepen koszonom neked; megfogadjuk a tanacsot :)

Hogy a kerdesre is valaszoljak: az egyik baratnom szoke, Scarlett Johansson tipusu , a masik termeszetes barna szepseg, en pedig fekete haju, noies alkatu lany vagyok.

2013. dec. 28. 16:57
 30/57 anonim ***** válasza:

28-as!Mi az a anyádról beszélsz?A Hello baby meg a Peaches tele van olyan kur.vákkal mint a kérdező,meg a senkiházi,értéktelen barátnői.

Kérdező!Ne hallgass rá!Az általa felsorolt helyek pontosan olyan lúzerekkel van tele mint amilyen ő.Csak azért ajánlotta ezeket a helyeket,mert ott rengeteg kur.va van,és lehet ő is ezeken a helyeken balfa.szkodik,és reméli,hogy majd fölszed téged.Ott is a kő kóla megy.

Scarlett jhansont tudod ki hiszi el.Hülye vagy Te ? :D A természetes szépséget sem hisszük el.Miről beszélsz?

2013. dec. 28. 17:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!