Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen harisnya magasított derekú miniszoknyával és magassarkú körömcipővel milyen egy randira?
Figyelt kérdés
Az alakom megvan hozzá (a képen lévő lányéhoz hasonló), s a stílusom is ehhez hasonló, nőies.
2013. nov. 24. 18:27
31/39 anonim válasza:
Mocsok módon kicsúfolni? Nézd már meg hogy kezdődött. Normális válaszokkal majd nézd meg hogy reagált a kedves kérdező AKI elégedett az ő "tökéletes" alakjával holott nagyon nem az! Ha kövér vagyok akkor az úgy van, miért lenne sértés ha megmondanák? Lehet nincs bennem empátia akkor sincs ekkora EGOm olyan dologra amivel nem büszkélkedhetek .. Kitette a kérdést, számíthatott a nyers válaszokra, tisztában volt vele, tehát azzal hogy feltette a kérdést elfogadta ezt a tényt. Most ne állítsuk már be mártírnak a drága kérdezőt, mert megmondjuk a szemébe a tényeket! Nyilván relatív de mivel adott esetben az én véleményemre kíváncsi, akkor azt is fogom meg mondani.
32/39 anonim válasza:
Egyetlen értelmes választ sem tudtatok adni,mind csak gúnyolódás volt az egész.De annyi baj legyen,majd visszasül ez még nektek,és pontosan akkor,mikor nem is számítotok rá.Nagyon szánalmasak voltatok!
33/39 anonim válasza:
Annyi közös tényleg van bennetek a kérdezővel hogy szerintetek csak 1 féle út létezik és csak az a jó. Mindenki más aki mást vél az dögöljön meg. Majd most én is összetörök miattad :)
34/39 anonim válasza:
na...majd ha lesz időm akkor megsajnálom a szegény kérdezőt!
:S
36/39 anonim válasza:
Ha elegedett vagy magaddal, tetszik a ruha, ott a faszid, aki imad, minek jossz ide kerdezni? Az onbizalom tuningot ket hazzal odebb kell igenyelni, koszonjuk.
37/39 Szálab válasza:
Szerintem is a randi alanyától függ, hogy jó-e az összeállítás. Nekem a halálfejekből sok lenne, de meghívnálak egy kisfröccsre. Attól h hmmm husibbak a combjaid még sztem bőven belefér a harisnya-szonya kombó. (bár nekem sok, de ettől még nem vagy csúnya!-gondolom-
38/39 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jonne be a dolog, sot elriasztana.
F35
39/39 anonim válasza:
HA ilyen jók a lábaid nem nagyon érdekelne, hogy milyen harisnya van rajta. Egyébként szerintem jó a cucc, nekem bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!