Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen harisnya magasított derekú miniszoknyával és magassarkú körömcipővel milyen egy randira?
Figyelt kérdés
Az alakom megvan hozzá (a képen lévő lányéhoz hasonló), s a stílusom is ehhez hasonló, nőies.
2013. nov. 24. 18:27
3/39 anonim válasza:
Olyan tipikus k*rvás. Jajj bocsi, divatos.
4/39 anonim válasza:
Közönséges. El is menne a kedvem tőled.
5/39 anonim válasza:
ha ilyen az alakod, akkor inkább ne vegyél miniszoknyát! :S randira meg pláne hogy ne...
bocsi...
19/F
6/39 A kérdező kommentje:
Ha eddig nem lett volna világos, szoknya is lesz hozzá (nem csak a csupasz harisnya), méghozzá egy ilyen: [link]
Elég sokan hordanak ilyen szoknyát (többek közt az ünnepélyeken is ilyet illik viselni, de mindegy), szóval nem értem mitől lenne qrvás.
2013. nov. 24. 18:39
7/39 anonim válasza:
hát ha ilyen combom lenne, nem biztos hogy hordanék szoknyát...
(így se hordok, mert kényelmetlen, pedig jól állna :/)
L
8/39 anonim válasza:
Ha nem fogadod el hogy qrvás akkor miért érdekel bárki véleménye?
9/39 A kérdező kommentje:
Igen, pont ilyen az alakom, és büszke is vagyok a formás lábaimra, s el akarom vele kápráztatni a barátomat is.
Sokkal jobban áll egy ilyen alkaton ez az összeállítás, mint egy piszkafán!
2013. nov. 24. 18:42
10/39 anonim válasza:
Bocs de neked nem formás lábad van...az nem itt kezdődik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!