Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen harisnya magasított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen harisnya magasított derekú miniszoknyával és magassarkú körömcipővel milyen egy randira?

Figyelt kérdés

[link]

Az alakom megvan hozzá (a képen lévő lányéhoz hasonló), s a stílusom is ehhez hasonló, nőies.

2013. nov. 24. 18:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
58%

a kérdező szánalmas!!!

a többieknek viszont igazuk van!

és most én is megkérdezem...

SERTÉSRE MINEK HARISNYA??? xDDD

na de most komolyan...

amúgy meg amilyen linkeket küldtél...na hát azokon minden volt, csak formás lábak nem... Oo

na puszi! :*

2013. nov. 24. 20:07
 22/39 kiskivancsi79 ***** válasza:
23%

Ja és csonti vagyok, de maradj csak igy kövérnek és hidj hogy mindenkinek ez jön be.

Az utcán is utálom mikor kövér nők miniszoknya, harisnya és kömömcípő kombóban mennek mert olyat mutatnak ami gusztustalan. Szírosak a lábai, nem tudd normálisan menni a cípőben. De te hidd hogy jó vagy.

2013. nov. 24. 20:07
 23/39 anonim ***** válasza:
87%

Én a helyedben hagyományos harisnyát vennék, de vastagabbat annál, amit mutattál.

Egyébként az összes képen te vagy? Mert némelyiken formásnak nézel ki, míg ezen az utolsón nagyon nem.

2013. nov. 24. 20:30
 24/39 anonim ***** válasza:
63%
Borzalmas olvasni ezeket a hozzászólásokat. Mindenki sertésezik, kövérezik, kíváncsi lennék a válaszolók testalkatára is... Végre egy igazi Nő, aki felvesz szoknyát, harisnyát, magassarkút, nem csak azt a fránya nacit erőlteti tornacipővel... Szerintem sokkal jobban mutat a miniszoknya egy kicsit teltebb lábakkal, mint mondjuk egy csont és bőr pálcikalábakkal. Alapból a kicsit teltebb formás lányok sokkal szexibbek:) A harisnyával nincs semmi gond, bár a halálfej minta nekem sem tetszik, olyan kislányos. Nekem speciel az üvegszálas, fényes harisnyák tetszenek de nagy kedvenceim még az ilyen csipkés mintázatúak. Lehet azzal jobban járnál, elegánsabb, nőiesebb lenne. Irigylem a párodat, ne hallgass az itt válaszolókra! :) 22/f
2013. nov. 24. 21:27
 25/39 anonim ***** válasza:
81%

Akkor tegyünk tisztába valakit, attól hogy fikázzuk a kérdezőt nem biztos hogy mi is tökéletesek vagyunk csak esetleg mi, ellentétben a kérdezővel be ismerjük a hibáinkat.

A formás és a duci között meg van különböző. Azokra a lábakra amiket ő linkelt nem lehet rámondani hogy formás, persze ez relatív de nagy átlagba nem. Erre meg ilyen hatalmas egoval dicsérgetni saját magam igen is szánalmas. Ha egy csontváz vagyok, nem fogok feszíteni hogy e nézzétek az izmaim.

Tél van, télen igen is kvás egy ilyenbe megjelenni miniszoknyában. Tél van és hideg van, tehát akkor is mutogatod magad mikor nem kell! Én is jobban nézek ki pólóba meg naciba, akkor most én is járkálja ilyen hidegekbe így, csak mert azt kva jó néz ki? Szükségtelen magamutogatás.

Kérdező szerint csak 1 értelmes válasz jött eddig. Tehát ha nem értünk vele egyet akkor már nem s válaszolunk. Az ilyen sötét idióta embereket imádom akik kitesznek egy kérdést, de csak 1 válasz rá a helyes. Aztán megjönnek azzal hogy nem is ismerjük meg stb. Nem elég az amit csinál itt és irkál? Ne nevettessük már ki magunkat ...

2013. nov. 24. 22:37
 26/39 anonim ***** válasza:
89%

Van akinek bejön az ilyesmi, nekem nagyon nem. A k*rvásozóknak üzenem, hogy nőjjenek fel. A 4es főút mellett vannak k*rvák, rózsaszín szöszmöszmackóban, a harisnya+miniszoknya nem k*rvás, hanem elegáns, és szexi, persze csak akkor ha a lába illetve a feneke is jó hozzá az illetőnek. A "halálfejes" harisnya pedig gusztustalan, főleg ami a képen látható, ennél már csak akkor lenne rosszabb a helyzet ha fehér tornacipővel vennéd fel.

Ne haragudj kérdező, de a formás lábat valóban a vékonyabb lábakra szokták mondani, ha te vagy a képen akkor a te esetedben inkább másmilyen ruhákat javaslok, vagy adj le egy jó 10-15 kilót, és mindjárt másabb lesz a helyzet.

2013. nov. 25. 14:34
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Magamutogatás a szoknya... Meg apjuk f.asza. :'DDD

Én is kezdem azt hinni, hogy csak az ír le ilyet, akinek nincs annyi önbizalma a saját testével kapcsolatban, hogy fel merje venni.

Teljesen normális viselet télen a vastagabb fajta harisnya + miniszoknya + csizma kombó egy hosszú, téli, csinos szövetkabáttal mondjuk. Nem ezzel van a probléma.

2013. nov. 25. 16:41
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen hülyék gyülekezete!Attól,hogy neki tetszik az a harisnya,ő csak kérdezte a véleményeteket,ti meg jól belerúgtatok.Szégyelljétek magatokat,lesülne a pofámról a bőr a helyetekben!OFF!
2013. nov. 25. 18:02
 29/39 anonim ***** válasza:
13%
Jajj csúnya én :/
2013. nov. 25. 18:44
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az utolsó előtti válaszolóhoz,igaza van!És én sem értem,hogyha valaki egy kérdést tesz fel,arra normálisan kéne válaszolni,nem pedig pofátlan idióta módon lealjasítani.Valamennyien megérdemelnétek egy-egy jó nagy kiadós pofont!

Legutóbb is egy fehér harisnyás kérdésre rágtam be 1-2 bunkó válasz miatt.Az a kérdés az amikor írta egy anyuka,hogy normális e ha a 13 éves lánya fehér harisnyát hord?A válaszok nagy része még jó is volt,csak aztán azt írta benne egy süket liba,hogy:"Van itt a gyakorin egy fehérharisnya mániás pasi,ezt 100% hogy ő írta!Hagyjátok!"Kérdem én ,honnan tudja amikor még bizonyítéka sincs rá?

Igen,én is találkoztam beteg fehér harisnyás kérdésekkel,de a fogalmazások alapján meg lehet külömböztetni a személy egyéniségét.És ha egy férfi ilyet hord,nem tehet rólla,mert lábfétise van,és ezzel így tud együtt élni,ha fehér,vagy x színű harisnyát hord.

"Minek sertésre harisnya"?Nos,aki ezt írta,annak üzenem megérdemelnéd,hogy jól elkenjék a szádat!Élvezetből írtad ezt,netán gúnyolódásból?És ha neked lenne ilyen dagadt az alakod?Jól esne neked,ha így oldalba támadnának?Ugye,hogy nem?Szégyeld magad!Úgy látszik itt senki se értette meg,ha valakinek tetszik egy ruha,arra korrekt válasz kéne adni,nem pedig mocsok módon kicsúfolni.Itt ti a válaszaitokkal alaposan lejárattátok magatokat.A helyetekben én elásnám magamat a föd alá,jó mélyre!

2013. nov. 25. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!