Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen harisnya magasított derekú miniszoknyával és magassarkú körömcipővel milyen egy randira?
Az alakom megvan hozzá (a képen lévő lányéhoz hasonló), s a stílusom is ehhez hasonló, nőies.
szegényke megsértődött, hogy többen is azt írtuk, hogy egyáltalán nem csinosak a lábai és, hogy ne vegyen fel szoknyát...ilyet meg pláne hogy ne! hüpp-hüpp-hüpp...
majd ha lesz időm megsajnállak!
de bocsi, most nagyon nem érek rá...
Azt a harisnyát hanyagold! Lehetőleg dobd is ki a kukéba most azonnal...
A szoknya viszont egyáltalán nem k.urvás mondjuk egy bordó, fekete, vagy sötétkék (...stb. a lényeg, hogy sötét színű legyen) harisnyával (és persze hozzáillő felsővel), és ebben az időben inkább körömcipő helyett magassarkú/telitalpú bokacsizma illene hozzá.
Ha ilyen kövér méretedre ennyire magabiztos vagy minek kérdezel minket?
Vegyél fel nagfyjukk harisnyát és te leszel a kötözött sonka. Ennyi :)
Kiégett a szemem.
Sertésre minek húznak harisnyát?
A többieknek üzenném, hogy én télen-nyáron ilyesmi összeállításokban szoktam lenni, mert ilyen a stílusom és mert szeretem kiemelni a nőies formáimat. (Ezek szerint ez manapság sokak szerint ciki lett.)
Szokták is mondani, hogy milyen csinos vagyok, és a barátomnak se volt még soha baja a lábaimmal.
Büszke arra, hogy mindig megdicsérnek.
Egyszerűen magas nekem, hogy miért mondjátok a miniszoknya + harisnya összeállításra azt, hogy qrvás.
Mindenki, aki miniszoknyát mer felvenni, ezt mondjátok?
Elég sokan vannak akkor.
kiskivancsi79:
Látszik a hozzászólásaidból, hogy irigykedsz rám, mert neked nincsenek ilyen formás lábaid, mint nekem. :DD
Én is kifigurázhatnálak téged, mert te meg biztosan csonti vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!