Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, csak a magassarkú jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, csak a magassarkú jön be nektek vagy a lazább stílus is? Pl. Bokacsizma, divatos élénk színű tornacipő?

Figyelt kérdés
Én kedvelem a lapos talpú fazonokat csizmában és imádom a színes tornacipőket. mégis folyton magassarkút akarnak rám tukmálni.
2012. nov. 1. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Dehogy is...

Minden cipó bejön ami jól áll nekik.Én személy szerint a tűsarkút csak különleges alkalmakra gondolnám.

2012. nov. 1. 19:10
 2/10 A kérdező kommentje:
magasított, kockasarkút akarnak rám tukmálni, mert nagy a fenekem és vastag a combom, és hogy ez előnyösebb. tényleg ezen múlna a nőiesség??
2012. nov. 1. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:

hülyeség...Egy jó női csizma is nagyon szexin tud állni.Na meg miért baj ha ilyen a lábad meg a feneked?

Ne is foglalkozz vele.Hord azt amit szeretsz :)

2012. nov. 1. 19:15
 4/10 A kérdező kommentje:

belinkelem milyenem van: [link]

én az ilyen fazont szeretem, de női rokonaim folyton mást akarnak rám erőltetni. még pedig ilyesmiket:tp://kepfeltoltes.hu/121101/vintage_www.kepfeltoltes.hu_.jpg vélemény???

2012. nov. 1. 19:31
 5/10 A kérdező kommentje:

ilyet akarnak rám adni:

[link]

2012. nov. 1. 19:32
 6/10 Fura Yokomura ***** válasza:

Ami neked van (a linkben) az nekem konkrétan nagyon nagyon bejön!!!

Amit meg rád akarnak tukmálni az sztem gusztustalan :D

2012. nov. 1. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Ami neked van nagyon jó :D
2012. nov. 1. 19:39
 8/10 A kérdező kommentje:
megnyugodtam:))) egyébként hasonlóak csak a fotók, nem uazok, de a stílus uaz mindkettőnél.
2012. nov. 1. 19:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem fèrfikènt sokkal jobban tetszik amit ràd akarnak tukmàlni, de ha neked nem jön be akkor nincs mirôl beszèlni, nem veszel fel ilyet ès kèsz.
2012. nov. 1. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Azok közül, amiket rád akarnak tukmálni, csak a 4. tetszik és max. ahhoz hasonló sarokmagasságút hordj, ha fontos a lábaid egészsége.
2012. nov. 2. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!