Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Magassarkú cipő vagy...

Fiúk! Magassarkú cipő vagy lapos cipő tetszik jobban egy lányon? És a tornacipő?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 15:45
1 2
 1/12 anonim válasza:
72%
nem szeretem a magassarkú cipőt.. tornacipő vagy más "lapos" cipő inkább.. xD
2012. jún. 18. 15:46
 2/12 anonim válasza:
63%
részemről a tornacipő gusztustalan, a másik kettő féle jöhet
2012. jún. 18. 15:47
 3/12 anonim válasza:
attól függ, hogy hol.. ha ki kell öltözni, akkor a magassarkú, de máskor inkább a lapos.. bár én inkább a sportolós lányokat kedvelem, mint a plázacicákat, és ők inkább laposat hordanak :D de igazából majdnem mindegy.. van egy lapos cipő amire gondolok ami tetszik, de nekem fogalmam sincs, hogy hogy hívják :D
2012. jún. 18. 15:47
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
lapostorna
2012. jún. 18. 15:49
 5/12 anonim ***** válasza:
36%

Attól függ ki viseli.

Egy nő inkább laposat, vagy magassarkút viseljen.

Ha másik férfiről van szó, ne legyen magassarkúban.

2012. jún. 18. 15:49
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Tornacipő semmiképpen sem! Lapos vagy egy picit magas.
2012. jún. 18. 15:53
 7/12 anonim válasza:
45%
torna cipő??, Troll! Tüsarkú the best! Az igazán nöiessé tesz egy csajt már csaj a járása miatt is! :D
2012. jún. 18. 15:58
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
Nekem visszataszító a magassarkú. Sosem tetszett és nem is értem miért hordják. Meg olyan qrvás is. Viszont a lapos és a tornacipő bejön. De ha meg akarsz felelni a fiúk többségének az elvárásainak, akkor magassarkú+minél qrvásabb öltözködés. De van akinek amúgy is bejön a magassarkú, csak nekem nem tetszik :)
2012. jún. 18. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
44%
Magas, jó magas! K*rvás, nőcis, stb., ...
2012. jún. 18. 16:02
 10/12 anonim ***** válasza:
igazából mindegy...kivéve az bosszant ha egy 180 magas jó csaj felveszi a magassarkút, netán platformos cipőjét és magasabb nàlam...nekem egy magasszárú divatos sportos cipő is nagyon tetszik, de akár a még laposabb talpú is...
2012. jún. 19. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!