Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Magassarkú cipő vagy...

Fiúk! Magassarkú cipő vagy lapos cipő tetszik jobban egy lányon? És a tornacipő?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 15:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
ismerek olyan lányt akinek a magassarkú sosem állt jól semmilyen ruhához sem viszont ismerek olyat aki még egy bálon is jól mutat tornacipőben mellesleg..lapos talp>kevesebb fájdalom>kevesebb nyavajgás/lány vagyok szóval bocs a válaszért/
2012. jún. 19. 09:43
 12/12 TXCowboy ***** válasza:

"Nekem visszataszító a magassarkú. Sosem tetszett és nem is értem miért hordják. Meg olyan qrvás is. Viszont a lapos és a tornacipő bejön. De ha meg akarsz felelni a fiúk többségének az elvárásainak, akkor magassarkú+minél qrvásabb öltözködés. De van akinek amúgy is bejön a magassarkú, csak nekem nem tetszik :)

"

Biztos sok q*rvát láttál már az életben, azért van ekkora tapasztalatod, vagy talán mégse? Egyébként farmer gatyát és tornacipőt hordanak a q*rvák, mert nem akarják nagy dobra verni még az öltözködésükkel is, hogy milyenek. A többiek pedig magassarkút hordanak, mert nekik nincs félnivalójuk, nem viselkednek q*rvásan, ez ugyanis ezen múlik, nem a ruhán és cipőn. A maradék pedig irígykedik, hogy vannak nők, akik nőiesen mernek öltözködni. Legközelebbi divat amúgy mi lesz futball cipő? Akkor majd abban fogsz mászkálni tornanadrággal, csak, hogy beleolvadj a tömegbe?

2016. jan. 17. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!