Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tud jól kinézni? Magassarkú nélkül is?
180 cm vagyok,és nem tudok ez miatt magassarkút hordani. Buliban attól még lehetek ugyanolyan jó mint a magassarkús lányok?
fiúk,ti jobbnak látjátok a magassarkús lányokat?
Hány éves vagy?
Szerintem nem kell kitörnie senkinek a nyakát. El sem tudnám képzelni, hogy egy buliba (ha nem valami hivatalos buli), magassarkúba menjek. Nem azért lesz szép egy lány, mert a cipőjének magas a sarka, ezt a baromságot!
Én konkrétan utálom a magassarkút. Szóval az én szemembe senki sincs hátrányba aki nem hord magassarkút, sőőt...
Bár ez lehet azért van mert elég kis növésű vagyok és magas sarkúban a legtöbb lány magasabb nálam :/.
én is ha megyek buliba, sose vennék fel magassarkút, anélkül is lehet jól kinézni.
26/F
He-he. Mindenki a magas lányokra bukik ELMÉLETBEN? és a GYIK-on, de ugye magassarkúban neked már vigyázni kell, hogy ne tekeredjen a nyakad köré a villanydrót, ha sétálsz az utcán. :DDDD
Ha egy alacsony csaj magassarkúban olyan magas, mint én, az jó. ha magasabb, akkor nem érdemes vele függőleges helyzetben kapcsolatot létesíteni vele, kivéve ha az a kapcsolat azt jelenit, hogy a melle közé dugom a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!