Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Depressziós vagyok, hogy 28...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós vagyok, hogy 28 évesen, egyáltalán nem ronda férfiként még soha nem volt párom és most is csak elutasítást, meg, , van már párom" választ kapok az összes lánytól, akárkivel is beszélek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kezd rámenni a munkámra is, az összes nálam rondább ismerősök, barátok már párkapcsolatban, házasságban élnek. Sokszor már baba is van. Nekem semmi és már furán néznek rám. Rányomja az egész lassan-lassan valamilyen szinten a bélyegét a munkahelyemre is, feszült vagyok, ingerült, nem szívesen beszélgetek már senkivel. Mert mindenki a gyerekeivel, párjával jön stb. Van értelme így élni? Nem az igazi ez így.
2013. okt. 28. 18:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
Mert nem tekintem magamat pszichológiai esetnek. Egyelőre nem.
2013. okt. 29. 09:34
 62/66 anonim ***** válasza:
Nem pszichológusra gondolok. Társaságba járásra, ismerkedésre.
2013. okt. 29. 10:02
 63/66 anonim ***** válasza:
ezért tart itt az ország depressziós tanárok tanítanak akkor mi lesz a gyerekekből?
2013. okt. 29. 10:24
 64/66 A kérdező kommentje:
Ott más arcomat kell adnom.
2013. okt. 29. 10:30
 65/66 anonim ***** válasza:
B@zmeg neked semmi se jó, így soha az életbe nem fogsz csajt találni. Ezért nem találtál még, és nem is fogsz soha. Nagyon sokat kell változz ahhoz, hogy találj egyet.
2013. okt. 29. 16:00
 66/66 A kérdező kommentje:
Miben?
2013. okt. 29. 17:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!