Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Depressziós vagyok, hogy 28...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós vagyok, hogy 28 évesen, egyáltalán nem ronda férfiként még soha nem volt párom és most is csak elutasítást, meg, , van már párom" választ kapok az összes lánytól, akárkivel is beszélek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kezd rámenni a munkámra is, az összes nálam rondább ismerősök, barátok már párkapcsolatban, házasságban élnek. Sokszor már baba is van. Nekem semmi és már furán néznek rám. Rányomja az egész lassan-lassan valamilyen szinten a bélyegét a munkahelyemre is, feszült vagyok, ingerült, nem szívesen beszélgetek már senkivel. Mert mindenki a gyerekeivel, párjával jön stb. Van értelme így élni? Nem az igazi ez így.
2013. okt. 28. 18:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:

Te nagyon kilehetsz haver. Ez már nem az első, nem a második kérdésed ebben a témában, az elmúlt pár nap alatt.

Lazzíts már egy kicsit. Nekem sincs csajom mégse akarom fellógatni magam.

2013. okt. 28. 19:20
 32/66 anonim ***** válasza:

29es a pszichiátria bogyóit inkább ne akard senkinek ajánlani!

és a kérdező jól tudja hogy ide nem zombisító bogyók kellenek, hanem eredmény és egy barátnő

2013. okt. 28. 19:22
 33/66 A kérdező kommentje:
Én viszont kezdek bekattanni. Van egy kollégám, már 52 éves. Okos, művelt tanár. Volt felesége 3 évig (legalább neki volt), de ivott és elhagyta. 16 éve senkije sincsen. Ott él a 4 fal között a kórház mellett és esténkét piál és üti idegből a falakat. Hát,,,,,közel vagyok én is ehhez.
2013. okt. 28. 19:23
 34/66 A kérdező kommentje:
Pontosan, nem bogyókkal akarom tuningolni magamat, hanem jó lenne már egy kis sikerélmény az agyi jutalmazó központnak, de ezt csak nőtől, nem pszichológustól kaphatom meg. Egy sportoló is nem attól lesz boldog, ha agyturkászhoz megy, hanem ha aranyérmet szerez.
2013. okt. 28. 19:25
 35/66 anonim ***** válasza:

Nyugi haver, az élet szép!

http://www.youtube.com/watch?v=0MHMpBktjEM

2013. okt. 28. 19:27
 36/66 anonim ***** válasza:
Ha nincs időd ismerkedni, akkor meg miért csodálkozol, hogy nincs barátnőd? Ha már ennyire betegesen fontos, hogy legyen valakid, akkor nem phd-zni kellene, hanem több szabadidőt teremteni magadnak.
2013. okt. 28. 19:28
 37/66 anonim ***** válasza:
Most van 9 nap szünet. Még hogy nincs ideje.
2013. okt. 28. 19:30
 38/66 anonim ***** válasza:
36%

# 32:

Attól még, hogy te nem hiszel benne, nem kell majomkodni. Nem az összes szer csinál "zombit" az emberből és egy szóval sem mondtam, hogy az megoldás. Ráadásul nem csak a szerotoninszint lehet a probléma. Számtalan más dolog is okozhat gondot.

Egy komplex pszichoterápiás kezelés a megoldás, ami ki van esetleg egészítve gyógyszeres kezeléssel is, hogy nehogy idő előtt alkesz, vagy öngyilkos legyen a kedves kérdezőből.

De igazad van, inkább részegedjen le minden nap és kerüljön arra a sorsra, amire az egyik kollégája.

2013. okt. 28. 19:31
 39/66 anonim ***** válasza:
nincs komplex pszichoterápiás kezelés magyarországon. gyógyszeres kezelés van és havi 5perces kontrol. ennyi.a pszichiátria azt a beteget kezeli akinek a baja nem a fejben dől el, hanem beteg. a pszichológia pedig az érzelemalapú fejben létrejött bajokat kezeli, ez javallott inkább.
2013. okt. 28. 19:35
 40/66 anonim ***** válasza:

# 39:

TB alapon ritkább, de létezik. Viszont a kérdező nem a csóróbbik fajtának látszik, így gondolom megengedheti magának azt, hogy magánrendelésre eljárjon, hetente egyszer 5-6.000 forintért. Gyógyszert pedig a pszichiátrián is kaphat.

De jobbat mondok, vannak magán pszichiátriai rendelések is, ahol gyógyszert ÉS pszichoterápiát is kaphat a beteg. Ha győri a kedves kérdező, tudok is egy ilyen orvost. Csak ott már 12.000 forint az alkalmi óradíj.

2013. okt. 28. 19:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!