Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós vagyok, hogy 28 évesen, egyáltalán nem ronda férfiként még soha nem volt párom és most is csak elutasítást, meg, , van már párom" választ kapok az összes lánytól, akárkivel is beszélek. Mit tegyek?
Te nagyon kilehetsz haver. Ez már nem az első, nem a második kérdésed ebben a témában, az elmúlt pár nap alatt.
Lazzíts már egy kicsit. Nekem sincs csajom mégse akarom fellógatni magam.
29es a pszichiátria bogyóit inkább ne akard senkinek ajánlani!
és a kérdező jól tudja hogy ide nem zombisító bogyók kellenek, hanem eredmény és egy barátnő
Nyugi haver, az élet szép!
# 32:
Attól még, hogy te nem hiszel benne, nem kell majomkodni. Nem az összes szer csinál "zombit" az emberből és egy szóval sem mondtam, hogy az megoldás. Ráadásul nem csak a szerotoninszint lehet a probléma. Számtalan más dolog is okozhat gondot.
Egy komplex pszichoterápiás kezelés a megoldás, ami ki van esetleg egészítve gyógyszeres kezeléssel is, hogy nehogy idő előtt alkesz, vagy öngyilkos legyen a kedves kérdezőből.
De igazad van, inkább részegedjen le minden nap és kerüljön arra a sorsra, amire az egyik kollégája.
# 39:
TB alapon ritkább, de létezik. Viszont a kérdező nem a csóróbbik fajtának látszik, így gondolom megengedheti magának azt, hogy magánrendelésre eljárjon, hetente egyszer 5-6.000 forintért. Gyógyszert pedig a pszichiátrián is kaphat.
De jobbat mondok, vannak magán pszichiátriai rendelések is, ahol gyógyszert ÉS pszichoterápiát is kaphat a beteg. Ha győri a kedves kérdező, tudok is egy ilyen orvost. Csak ott már 12.000 forint az alkalmi óradíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!