Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós vagyok, hogy 28 évesen, egyáltalán nem ronda férfiként még soha nem volt párom és most is csak elutasítást, meg, , van már párom" választ kapok az összes lánytól, akárkivel is beszélek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kezd rámenni a munkámra is, az összes nálam rondább ismerősök, barátok már párkapcsolatban, házasságban élnek. Sokszor már baba is van. Nekem semmi és már furán néznek rám. Rányomja az egész lassan-lassan valamilyen szinten a bélyegét a munkahelyemre is, feszült vagyok, ingerült, nem szívesen beszélgetek már senkivel. Mert mindenki a gyerekeivel, párjával jön stb. Van értelme így élni? Nem az igazi ez így.2013. okt. 28. 18:44
11/66 anonim válasza:
nem vicen kivül szerintem csak beleéled magadat már anyirán ebe a hejzetedbe hogy lelátszódik rajtad amikor beszélsz egy lányal vagy próbálsz közeledni fele vagy ismerkedni anyirán beleéled magadat hogy azvéget hogy edig igy alakúlt az életted hogy ezért roszúl érzed magad .szerintem probáj nemfoglalkozni ezel a dolgokal és csak a mindennapokban élni aztán majdcsak elakul valahogy. örülj inkáb nekije hogy van munkahejed igy biztos van lovéd xDDhabár nem tudom mit dólgozól és menyit füzet az a munka . én is 28 éves vagyok és csak néhány kiseb kapcsolatom volt de nem zavar majd eljön az idő ha úgy alakul nem rágom magamat ezen . szeritem te se ted aztán majd lesz vala hogy .
12/66 anonim válasza:
Nem akarok okoskodó f...kalap lenni, de nem lehetséges, hogy hülyén közeledsz a nőkhöz?:)
13/66 anonim válasza:
Egy kis önbizalmat kérek a 2 hónap múlva 29 éves férfinak!:)
14/66 anonim válasza:
Hát igen 28 évesen már nehezebb csajt találni. De ha átlagosan nézel ki, és humoros, jópofa vagy, akkor simán meglehet még. Keress az ismerősök körében veled egyidős, vagy fiatalabb csajt. Kérdezgess körbe, azt hajrá.:)
15/66 anonim válasza:
Nehezebb, de nem lehetetlen. Ha nem görcsölsz rá annyira, akkor sokkal előbb találsz magadnak valakit. Csak nyugi, megtalál a szerelem.
16/66 anonim válasza:
Ha tudod, hogy depressziós vagy, akkor miért nem fordulsz szakemberhez? 3-4 hét alatt a megfelelő terápiával teljesen ki tudsz kecmeregni (nem meggyógyulni, de tünetmentessé tudsz válni) és nem fogsz ilyeneket kérdezni, hogy van-e értelme így élni...
17/66 A kérdező kommentje:
Neten próbálkozok, mert élőben nem érek rá. Reggel 7 től dután 4 ig dolgozom. Fél öt mire hazaérek, 1 óra pihenés és kezdhetek felkészülni másnapra. Ugye napi 7-8 órám van, nem hetek be felkészületlenül. Pénteken és szombaton egyetemre járok (levelezőn csupa idősebb emberrel), nincs időm ismerkedni. Magam alatt vagyok teljesen.
2013. okt. 28. 19:01
18/66 A kérdező kommentje:
De nekem még kapcsolatom sem volt, nem azért mert ronda vagyok, hanem nem vagyok magabiztos, nem értek a nők nyelvén.
2013. okt. 28. 19:03
19/66 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de ezzel a nyavalygó stílussal egy nőnél sem leszel álomlovag.
Egyébként pedig találd föl magad. Én is 26 vagyok, egy barátom volt életembe, annak is lassan 3 éve vége, és mégse sírok, hogy nekem milyen szar. Szeretem az életem, eljárok a barátaimmal, foglalkozom magammal, és ez így most jó. Ha eljönne álmaim lovagja, nyilván nem dobnám el azért, mert az élet egyedül is szép...de az élet egyedül is szép. :)
20/66 anonim válasza:
Baxki, tanár vagy?! Házhoz jönnek a kiscsajok! Mit akarsz még? Kérjék meg a kezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!