Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Depressziós vagyok, hogy 28...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós vagyok, hogy 28 évesen, egyáltalán nem ronda férfiként még soha nem volt párom és most is csak elutasítást, meg, , van már párom" választ kapok az összes lánytól, akárkivel is beszélek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kezd rámenni a munkámra is, az összes nálam rondább ismerősök, barátok már párkapcsolatban, házasságban élnek. Sokszor már baba is van. Nekem semmi és már furán néznek rám. Rányomja az egész lassan-lassan valamilyen szinten a bélyegét a munkahelyemre is, feszült vagyok, ingerült, nem szívesen beszélgetek már senkivel. Mert mindenki a gyerekeivel, párjával jön stb. Van értelme így élni? Nem az igazi ez így.
2013. okt. 28. 18:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:

Semmilyen gyógyszerre nincs szüksége a Kérdezőnek!

Egy társra van szüksége de ezt tökéletesen tudja Ő is.

Az, hogy hangulat javítót szed attól nem oldódik meg a problémája mondhatni csak be lesz söpörve a szemét a szőnyeg alá.

Nem tudom, hogy sokan mért gondolják a pszichológusokat/pszichiátereket külön faj?

Ugyan olyan ember mint bárki más és akár milyen hihetetlen de ugyan úgy vannak problémáik és ugyan úgy maguk alatt vannak egy halál, betegség vagy párkapcsolat hiánya esetén .

Én szedek hangulat javítót és tényleg hatásos de a problémáim ugyan úgy megvannak!!! csak annyi a különbség, hogy a hangulatomat nem befolyásolja.

Nekem is az egyik nagy problémám a párkapcsolat hiánya és akár milyen jól érzem magam a gyógyszer miatt @úúúrva sza'rul esik látni, hogy "mindenki" párkapcsolatban van.

Amit tudok javasolni, hogy tedd félre a könyveket és tölts minden szabadidődet az utcán, kávézóban, konditeremben, szórakozóhelyeken/kocsmában a lényeg, hogy ne a 4 fal között legyél. Járj nyitott szemmel ha valaki megtetszik mosolyogj rá ezért még nem fog a barátja/férje felnégyelni és ha visszamosolyog a kiszemelt hölgyemény akkor szabad a pálya a lényeg, hogy nem éld bele magad de ez ami lehetetlen küldetés :) sok sikert!!!

2013. okt. 28. 19:57
 42/66 anonim ***** válasza:

# 41:

Azért írtam én azt, amit és azért erőltetem azt, hogy menjen szakemberhez, mert valóban segítenek. De még egyszer leszögezem, egy szóval nem írtam, hogy csak maga a gyógyszer segítséget nyújt. Én is tudom, hogy ha nincs mellette pszichoterápia (beszélgető gyógyítás), akkor csak tüneti kezelés lesz addig, amíg a delikvens szedi a gyógyszert...

Azt is elmondom, hogy nekem sem volt párkapcsolatom addig, amíg egy pszichológus helyre nem ütötte az énképemet. Amint elkezdtem járni és "hangulatjavítókat" szedni, rá 3 hónapra érdekes módon lett egy 3 éves kapcsolatom. 22 éves koromban. Előtte jó formán senkinek sem kellettem, pedig próbálkoztam. Állandóan!

Hidd el, hogy a lányok megérzik azt, ha valaki nincs önmagában harmóniában és érzik a szeretethiányt is. Sőt, van az a mondás is, hogy ha te önmagadat nem szereted, akkor hogy várhatod el azt, hogy más is szeressen?

Nem értem, hogy miért tiltakoztok ennyire az egész ellen. Vagy ilyen hatásos volt a különböző szcientológus és egyéb propaganda? Nincsenek istenítve, de ők ezt tanulják és ismerik azokat a módszereket, amivel le lehet rázni magunkról a "rabigát", ami korlátoz minket a teljes életben.

2013. okt. 28. 20:12
 43/66 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy olyan miért okoskodik akinek még semmilyen köze nem volt pszichiáterhez/pszichológushoz és semmilyen gyógyszerhez sem!

Szerintetek az orvos mit fog neki mondani?! Ugyan azt mint mi, hogy próbálkozni kell, nem szabad feladni, az életben vannak nehézségek de próbálni kell pozitívan hozzá állni a dolgokhoz. Ja és, hogy ne csak hegyi beszédet adjon 6000 ft-ért ezért felír egy doboz gyógyszer amitől valóban jobb kedved lesz de ugyan úgy nem leszel boldog egyedülálló.

A pszichológusok se hü''yék, ők is tudják pontoson hogy ezek a szövegek semmit se érnek és nem viszik előre a pacienst de mit mondjanak?! Mondják azt, hogy csúnya vagy bmeg és egyedül fogsz meghalni?!

Politikusok se mondják azt, hogy romokban a gazdaság és csőd szélén áll az ország mert nem akajra ezt hallani a nép de aki reális az tudja, hogy ezek olyan szövegek amit hallani akar a delikvens.

Szóval eszedbe ne jusson orvoshoz menni mert a te esetedben az égatta világon semmit sem ér.

Nekem konkrét mentális betegségem van azért szedek gyógyszert(bipoláris zavar) nem pedig azért, hogy elnyomjam a magánéleti problémáimat.

2013. okt. 28. 20:16
 44/66 A kérdező kommentje:

Már látom, hogy így fogok járni. ...Mulatok egy jót, aztán meghalok"

http://www.youtube.com/watch?v=Cxmktbqxawg

2013. okt. 28. 20:16
 45/66 anonim ***** válasza:

# 43:

Barátom. Olvasd el kérlek, amit pont előtted írtam. 3 éve közöm van az orvosokhoz és szorongásos depresszióval, valamint szociális fóbiával kezelnek. Kinek nincs hozzá köze és kinek nincs tapasztalata?

Ha még valami kivetnivalód van a véleményemmel kapcsolatban privátban folytathatjuk és elmagyarázom, hogy miért hasznos egy pszichoterapeuta... Nem csak annyiból áll egy ilyen terápia hogy pufogtatja a bölcsességeit a nagyvilágba ám...

2013. okt. 28. 20:19
 46/66 anonim ***** válasza:
megértelek az élet agyon rág így nincs sok értelme de viszont lehet orvosi csak ki"baszott nehéz
2013. okt. 28. 20:21
 47/66 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs bipoláris zavarom, de valami nem stimmel az agyamban, ezt érzem. Egyszerűen rosszul esik lassan kimenni az utcára, hogy a normális pasiknak párja van én meg egyedül megyek mindenhová. Ha pedig valaki egyedül van, annak oka van és a nők is úgy néznek arra, hogy ezzel valami nincs rendben, el kell kerülni. A pszichológus nem fog nekem párt keresni. Ezt az embernek magának kell megoldani. De nem megy egyedül.
2013. okt. 28. 20:23
 48/66 anonim ***** válasza:

Nekem sincs bipoláris zavarom... Az azzal járna együtt, hogy mániákus szakaszokat váltják a letargikus szakaszok nagyon hirtelen.

Ha nem megy egyedül, akkor te mit fogsz tenni? Elfogadod a jelenlegi állapotodat, és így akarod leélni boldogtalanul az életedet?

2013. okt. 28. 20:27
 49/66 anonim ***** válasza:

Igen, utólag láttam meg a válaszodat.

Indulatos voltam, bocsánat!

Tényleg nem szeretnék veszekedni de árult már el, hogy akkor mit mondott neked a pszichoterapeuta amitől te "meggyógyultál"? komolyan nem tudom elképzelni...

Gondolod van köze, hogy ez által lett barátnőd?

Ha igen akkor ez nálad bejött, hogy ez most placebo hatás vagy sem igazából nem lényeg a végeredmény a fontos.

Az, hogy a kérdező depressziós az akár milyen hihetetlennek is hangzik de természetes jelenség.

Óriási lelki problémái vannak még jó, hogy nem Ő a világ legboldogabb emberre, sőt pont, hogy az lenne a furcsa, hogy ha ilyen problémák mellett állandóan jó hangulata lenne.

Létezik olyan, hogy pszichoszomatika. Pszicho(lélek) megbetegíti a szomát(testet)

Ez esetben is erről van szó. A lelki problémái kihatnak a testére ez esetben a hangulatára.

De más testi problémák is előjöhetnek pl.: bőrprobléma, emésztő rendszeri problémák és így tovább... ezek csak akkor fognak elmúlni, ha a lelki problémáit megoldja ami a kérdező esetében az, hogy párkapcsolatba lép!!! Semmi más nem segít rajta.

2013. okt. 28. 20:33
 50/66 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nincs bipoláris zavarod!!! Én nem is azért írtam csak arra írtam, hogy ez az oka, hogy gyógyszert szedek és nem az, hogy elnyomja a magánéleti problémáimat.

A bipoláris zavarnak sok más tünete van a rossz hangulat csak egy a sok közül de most ebbe ne menjünk bele.

A lényeg az, hogy nincs mese! Vagy próbálkozol tovább vagy feladod. Eddig az előbbit tetted, 28 évet ne ba' sszál már el és próbálkozz tovább.

2013. okt. 28. 20:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!