Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ezekkel a nyavalya lányokkal, hogy ösztönösen csak a szépfiúkat figyelik?
Figyelt kérdés
Lemegyünk barátokkal, haverokkal szórakozni, kb 5 en 6 an. Van egy-két ilyen tipikus üresfejű, iszákos szépfiú, mégis a szórakozóhelyen az összes csaj csak őket lesi és szemez velük, még akkor is, ha ott van a párjuk. sőt oda is mennek néha hozzájuk, a srácokhoz. Mi meg, akik szintén nem vagyunk rondák, bárhogyan ugrálunk körülöttük, törjük össze magunkat, italt veszünk a lányoknak, szórakoztatjuk őket, semmi sem történik. Átnéznek rajtunk. Alig röhögnek, csak őket nézik és azokkal akarnak beszélgetni. Az sem zavarja őket, ha van a srácoknak párjuk és 3-nak belépnek a szexbe. Hihetetlen. Óriási baj van a mai lányokkal, hogy nem képesek egy pasi értékeit meglátni a test mögött. Megragadnak egy csinos arcnál, egy magas testnél és nincs tovább. Már vagy 50 buliban voltunk az éven, mindenhol így viselkedtek a csajok. Nyomasztó ez, mind egyformák.2013. okt. 28. 07:45
31/36 A kérdező kommentje:
Akkor ne menjen le bulizni, ha nem akar engem.
2013. okt. 28. 23:36
32/36 Noydra válasza:
Ezt meg te sem gondoltad komolyan :D
Azért ne menjen oda, mert te ott vagy és muszáj ismerkednie veled?
Látod-látod neked sem a külsőddel van a baj.
Csak szimplán szefós vagy.:D
33/36 anonim válasza:
Kérdező, én legszívesebben felpofoználak. Ha úgy gondolod, minden lány egyforma, nem ártana kinyitni a szemed, vagy kilépni az utcára, de ne pár rosszul sikerült este után írj le engem.
Ha az lenne a valóság, amit leírsz, akkor mégis hogy lehetne az én számomra csúnya/átlagos fiúknak barátnőjük? (soknak!)
34/36 anonim válasza:
Kérdező, neked nem a külsőddel van baj, hanem az eszeddel. És az a baj, hogy nincs!!!
35/36 Misaka Kaori válasza:
Ameddig általánosítani fogsz, addig nem fog változni semmi. Régen én is ilyen voltam, ezért megértelek, nem minden lány akar cicafiút. Én pl. hányingert kapok tőlük. Igen fontos a külső, de csak eleinte. Én is inkább egy átlagosabb srácot keresek mint egy szuperszexit, ha valami szikrát érzek miközben megismerem. De buliban szerintem az emberek 80%-a nem gondolja komolyan az ismerkedős dolgot. Nekem ez a tapasztalatom. L/23
36/36 jó tanács0012 válasza:
hát biztos nem a csudákat fogják nézni és nézd meg hogy milyen stilusu ruhákat hordanak..stb.. és lehet hogy több esélyed lessz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!