Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ezekkel a nyavalya lányokkal, hogy ösztönösen csak a szépfiúkat figyelik?
Figyelt kérdés
Lemegyünk barátokkal, haverokkal szórakozni, kb 5 en 6 an. Van egy-két ilyen tipikus üresfejű, iszákos szépfiú, mégis a szórakozóhelyen az összes csaj csak őket lesi és szemez velük, még akkor is, ha ott van a párjuk. sőt oda is mennek néha hozzájuk, a srácokhoz. Mi meg, akik szintén nem vagyunk rondák, bárhogyan ugrálunk körülöttük, törjük össze magunkat, italt veszünk a lányoknak, szórakoztatjuk őket, semmi sem történik. Átnéznek rajtunk. Alig röhögnek, csak őket nézik és azokkal akarnak beszélgetni. Az sem zavarja őket, ha van a srácoknak párjuk és 3-nak belépnek a szexbe. Hihetetlen. Óriási baj van a mai lányokkal, hogy nem képesek egy pasi értékeit meglátni a test mögött. Megragadnak egy csinos arcnál, egy magas testnél és nincs tovább. Már vagy 50 buliban voltunk az éven, mindenhol így viselkedtek a csajok. Nyomasztó ez, mind egyformák.2013. okt. 28. 07:45
1/36 anonim válasza:
Te talán nem a szép lányokat nézed??
2/36 anonim válasza:
pont ezt akartam én is kérdezni :-))))
3/36 A kérdező kommentje:
Rájuk nézek és ennyi. Aztán az átlag lányokat keresem a tekintetettem és hozzájuk is megyek oda. Tehát a válasz: Nem.
2013. okt. 28. 07:47
5/36 anonim válasza:
Én nem szeretem a bájgúnárokat:D
6/36 A kérdező kommentje:
Nem, csak a lányok 80% a nem képes túllátni a külsőn, sokkal vizuálisabbak nálunk. Régen mi voltunk azok, most már ők. Csak abba lesznek halálosan szerelmesek aki első látásra adonisz. A többi pasit, ha belül sokkal jobb is, ösztönösen kizárják a bulikban. Bárhogyan is vergődnek.
2013. okt. 28. 07:51
7/36 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy mit mondasz, minden lány ezt mondja. Aztán lemennek ezek a pasik és a ,,nem szeretem ezeket a pasikat" lányok is mind velük táncolnak. Ezért kérem inkább ne is írjatok már ilyeneket, mert nincs mögöttük valóságtartalom. Soha sincs.
2013. okt. 28. 07:55
8/36 anonim válasza:
Mert a buli erről szól. Ott én is a legprímább csajokhoz megyek oda, de érdekes módon velem beszélgetnek és nem hajtanak el (1-2 kirívó esettől eltekintve:) ) 10 perc múlva.
Ami azt illeti egyébként is csak olyan lánynál kezdeményezek aki nekem tetszik. Ha nem tetszik akkor nem fogok csak azért összejönni vele, hogy legyen valakim...
9/36 A kérdező kommentje:
Ez olyan, hogy én is mondhatom, hogy nem nézem meg a foci vb-t, aztán úgyis megnézem az ott lévő meccsek 90%-át, mert imádom. Ti is így vagytok a pasikkal. Ellenben a legtöbb fiú nem így van a nőkkel, nem mennek oda a legszebbekhez, mert tudják, hogy jön a pofára esés. Ellenben ti adjátok a jeleket a szépfiúknak, hogy menjen oda hozzátok, nem az átlag srácnak, aki belül legtöbbször többet is ér és nem csak megfektetni próbál titeket. De erre már nincs eszetek.
2013. okt. 28. 08:00
10/36 A kérdező kommentje:
7:58
Mert te is szépfiú lehetsz valamilyen szinten.
2013. okt. 28. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!