Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka annak, hogy mindenfé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy mindenféle fiú, legyen akár ő is ronda is jobban kell a lányoknak mint én ronda fiúként? Miért undorodnak tőlem a lányok ösztönösen, hát tényleg nem vonzódik hozzám egy lány sem, ennyire nagyon ronda lennék?

Figyelt kérdés
Én személyesen is próbálkozom lányokat leszólítani, de mióta lerondázott és kinevetettg egy lány már nem tudom megtenni, hogy újra leszólítsak egy lányt is a városban, azóta a neten próbálkozom, de ott is lekoptatnak vagy ha képet küldök eltűnnek esetleg lerondáznak ott is a lányok. Hát egy lány sem tart helyesnek, senki sem tud hozzám vonzódni, ennyire ronda lennék én, a ronda fiúk legrondábbika? El vagyok keseredve, úgy érzem nekem sosem lehet barátnőm a külsőm miatt. MÉg tesómék is lerondáznak meg ősök sem biztatnak, hogy nem is vagyok én ronda, senki sem szeret, senki sincs mellettem. :'(
2013. febr. 18. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de ez ma kb. az ötvenedik ronda fiús kérdés

nem a ronda fiúkat unjuk már rohadtul, hanem ezt az állandó vekengést

2013. febr. 18. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Erről egy vicc jut eszembe:

Mi a külöbség a majom és a férfi között? (qrva szemmel)

A majomnak nincs pénze.

Itt is ez lehet a baj. A többi is ronda, de van pénzük.

2013. febr. 18. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Vajon ugyanaz a pasi teszi fel az összes ronda pasis kérdést? Mert ennyi energiát valami értelmes tevékenységbe is fektethetne....
2013. febr. 18. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:

3-as, szerintem kb. ketten-hárman lehetnek, és ma is itt van egy, ahelyett, hogy valahova elment volna este kikapcsolódni munka után

itt sír ,és sajnáltatja magát

2013. febr. 18. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Ráadásul az összes lelki beteg.

Én sajnálom ő(ke)t, de nem hiszem, hogy napi szinten itt sírdogálni célravezető lenne.

2013. febr. 18. 21:54
 6/10 Softness ***** válasza:
na pont ezaz, senkinek nem kell lelki beteg srác, nem a rondasággal van baj. a nők a magabiztos pasikat szeretik tudatosan vagy tudatalatt.
2013. febr. 18. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát azzal nem lenne olyan sok gond hogy ronda vagy..csak azzal hogy milyen a személyiséged, ha itt sajnáltatod magad akkor biztosan nem találsz senkit, nekem például semmi bajom azzal ha egy pasi nem a leghelyesebb, mert nem az a döntő kérdés nálam, hanem a belső. De ha mondjuk leszoknál az önsajnálatról és magabiztosabbnak éreznéd magad akkor az meglátszana rajtad, és hidd el lenne olyan lány akinek megtetszenél.
2013. febr. 19. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne legyél buta! :) Biztos nem vagy te csúnya!
2013. febr. 22. 14:30
 9/10 A kérdező kommentje:

# 8/8

Azok után, hogy ott a képembe mondta, hogy milyen ronda vagyk és kinevetett, esélytlen, hogy ne lennék ronda fiú.

2013. febr. 22. 14:41
 10/10 anonim ***** válasza:
1 db vélemény alapján te már készpénznek vetted? meg is érdemled....
2013. febr. 22. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!