Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék teljes, boldog életet élni, ha minden egyes nap csak arra vágyom, hogy végre találjak egy lányt, aki szeret és akit én is szerethetek?
"tudom, hogy ronda vagyok és ezért nem kellek egy lánynak sem."
"sok csúnya fiúnak is lett valamilyen barátnője végül"
látod, ellentmondásban vagy saját magaddal. nem is biztos, hogy annyira ronda vagy.... talán a saját elvárásaidat is kicsit felül kéne vizsgálni. ne vágyj bombanőkre, ha az nem a te kategóriád. a sok csúnya fiúnak meg volt valami plusza: jó duma, jó humor, akármi, amit felfedezett magában, és fejlesztette, így lett vonzó valakinek.
de mindegy, úgyis hiába beszélek, te vagy a GYK 523000. nyavalygója, aki csak magát sajnálgatni jött ide
majd jön pár okos, aki előadást tart a gyúrásról, tömegnövelésről, tökömtudja miről, de nem az a megoldás...
mindegy...
"facebook-on próbálkozom"
Lehet nem ott kéne? Esetleg társkereső oldalakon, amik direkt ilyen célra jönnek létre? Ahova olyanok regisztrálnak, akiknek a céljuk, hogy ismerkedjenek. Lehet több esélyed lenne, mint Facebookon összezaklatni mindenkit.:D
Társkeresőkön már jó pár éve fent vagyok, de ott meg nagyon kevés az aktív lány és főleg olyan lány alig van, aki hajdú-bihari lenne és ott sem jöttem be a lányoknak külsőre azok közül a kevesek közül, akik itt éltek a környékemen.
A facebook-ot legalább sokan használják.
de drága kérdező: a facebook arra van, hogy az ismerőseinket megtaláljuk, és tartsuk velük a kapcsolatot
arra, hogy ismeretlen lányokat bewjelölgessünk, és randit kérjünk tőle, a buta tizenévesek használják
ne csodálkozz, ha nem jön be a dolog....olyan visszataszító
engem is megpróbált egy pasi így felszedni, bevallom, leszartam, pedig nem volt kimondottan ronda, de azért tudjuk már hol a helyünk, ez olyan puruttya dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!