Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan találjak Pasit? (többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Simon Zsófi kérdése:

Hogyan találjak Pasit? (többi lent)

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és az osztályban már minden csajnak van, csak nekem nincs. Én nem vagyok valami szép, de nem is vagyok notre dame-i toronyőr, kényelmesen öltözök, de ha rám jön a méreg, akkor nagyontombolok. És ha rám jön az 5 perc, akkor senki nem tud lelőni. Még lehet pasim?

2012. dec. 28. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Várj még pár évet, nem fogsz lemaradni semmiről!
2012. dec. 28. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Sztem is várj még, ebben a korban még babázni kell!
2012. dec. 28. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
áss egyet magadnak kinnt a határban
2012. dec. 28. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Szúrnálak Zsófika
2012. dec. 28. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Igazat adok az 1# és 2# számú válaszolóknak!

Várj még! Ráérsz ezzel. És amúgy is, nem kell csak azért, hogy fiúd legyen mert mindenki másnak is van!

És azzal kapcsolatban, hogy "nem vagyok valami szép, de nem is vagyok notre dame-i toronyőr", ez nem tesz semmit! Lesz majd egy fiú akinek te vagy a tökély, aki imádni fogja minden porcikádat! Emiatt ne aggódj. Hidd el nekem!

És ha ez vigasztal, én 16 vagyok és még sose volt rendes barátom. Szóval csak nyugi, mert minden zsák megtalálja a foltját! :D

2012. dec. 28. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:

"Még lehet pasim?"

Hát.. szerintem már ki is öregedtél abból a korból amíg még lehet pasidXD

2012. dec. 29. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Nehogy már azèrt kelljen neked 13 èvesen pasi,mert a többi barárnõdnek van!!

OMG! SZÁNALMAS!

2012. dec. 29. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!