Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak magamnak pasit, ha visszahúzódóbb vagyok?
Ez a kérdés erősen provokatív volt,ugyanis itt egyből rádugrik 100 kiéhezett állat.Nem vicc.
Egyébként a visszahúzó ne jelentse azt hogy igénytelen vagy.Adj magadra,és ha emellett nem rosszak a testi adottságaid akkor nincsen probléma.Az én csendes lány ismerőseim mind igénytelenek,csak azért szóltam.
17/F
nem vagyok igénytelen, ami tőlem telik igazán megteszem
a külsőmmel nem hiszem, hogy gond lenne, bár ki tudja
Az a baj h a mai visszahúzódó lányok...noss..
- nem mennek buliba, se haveri buliba,
- vagy nincsenek is barátai
- vagy 1 barátja barátnője sincs, akkro nehéz még egy bográcsozásra is eljutni
Egy ilyen lány beszorúl általában a kis kuckójába, a monitor és a tv elé...sőőt akinek lap-topja van az még az ágybol sem kel ki soxor.
De ha valaha is akarsz magadnak barátot, akkor össze kell szedned magad! Nyitottnak lenni, nézelődni adni a pozitív jeleket a pasiknak!
Akár egy nyomorult Tescoban is lehet ismerkedni, vagy egyéb Supermarketekben ha csak odamennél.
vagy marad a net.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!