Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék már magamnak egy srácot. Szeretetre vágyom. Hogy szerezzek?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok 52 kg szőke haj barna szem... Sokan kérdezik tőlem ,hogy járunk-e de nekem ők nemjöttek be....Valami helyes fiút kérek és aranyosat *-*2012. ápr. 14. 15:14
3/60 anonim válasza:
Ja, csak így látatlanban? Legalább facebook link?
4/60 A kérdező kommentje:
17.....de nem itt akarok ismerkedni!!!O.o csak kérdeztem "Hogy szerezzek??"
2012. ápr. 14. 15:19
5/60 anonim válasza:
Igen, de ha mutatsz magadról egy képet jobban tudunk tanácsokat adni.
6/60 anonim válasza:
Annak ellenére hogy nem érdekel annyira a téma azért megkérdezném.Miért...
Miért jobb egy random ismeretlen máshonnan mint innen egy random ismeretlen?Ráadásul ha retardált még jobb chaten elzavarni mint élőben..Szerintem.
Persze tudom hogy a te fejedben elég nagy káosz van hogyha ilyen kérdést teszel fel hogy hogy szerezzél...
Például:Eljársz barátaiddal,és úgyis leszólítanak páran,válogass kedvedre.
Vagy ha mindenáron te akarsz SZEREZNI akkor viszont vigyázz mert könnyen leribancoznak.De ez is megoldható.Azonban hogy mi is itt a kérdés azt nem értem.
7/60 anonim válasza:
Szerezz úgy, hogy írsz a gyakorikerdesek.hu-ra egy ilyen kérdést, és máris csomó jelentkező lesz, mint az látszik.
8/60 anonim válasza:
"Valami helyes fiút kérek és aranyosat *-*" Ez meg úgy néz ki mint egy rendelés -.-" pl.: mint ha bemennél egy hentesüzletbe, és kérsz 5 kiló húst..
9/60 anonim válasza:
"Valami helyes fiút kérek és aranyosat"
Hány éves vagy? Maximum 14-nek tippellek. Menjél csúszdázni!
10/60 A kérdező kommentje:
Lol......nemkellenek ronda pasik pedig itt sztem ck azok vannak
2012. ápr. 14. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!