Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék már magamnak egy srácot. Szeretetre vágyom. Hogy szerezzek?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok 52 kg szőke haj barna szem... Sokan kérdezik tőlem ,hogy járunk-e de nekem ők nemjöttek be....Valami helyes fiút kérek és aranyosat *-*2012. ápr. 14. 15:14
41/60 anonim válasza:
Mi vagyunk gonoszak????!!
Te vagy baromi bizalmatlan és egy pukkancs is.
Nézz már magadba kicsit könyörgöm,persze hogy elkerülnek azok a fiuk akik nem szeretik az ilyen tipusu lányokat.(a diszkópatkányoknak persze bejön a nagyszájú tipusu csaj)
42/60 anonim válasza:
Ha komolyan akarsz majd lesz. Csak ennyit kell: Akarni, akár ronda vagy, akár szép meglesz amit akarsz, csak akard.
43/60 anonim válasza:
hol laksz kérdez?
szűz vagy még?
volt már barátod?
45/60 A kérdező kommentje:
Persze ,hogy szűz....Budapest.....Nemvolt ck 13 évesen és még 1más kezét se mertük megfogni :$ :D
2012. ápr. 14. 16:20
46/60 anonim válasza:
én is Budapesten lakom.
te hanyadik kerületben?
ha szabad kérdezni?
47/60 A kérdező kommentje:
Pukkancs *-* ez nagyon cuki :D
2012. ápr. 14. 16:22
49/60 anonim válasza:
Na itt már kezdődik a csajozás ! :-)
50/60 anonim válasza:
Am olyan emberek keresnek meg téged amilyen vagy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!