Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék már magamnak egy srácot. Szeretetre vágyom. Hogy szerezzek?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok 52 kg szőke haj barna szem... Sokan kérdezik tőlem ,hogy járunk-e de nekem ők nemjöttek be....Valami helyes fiút kérek és aranyosat *-*2012. ápr. 14. 15:14
21/60 anonim válasza:
Én voltam az aki feltette a kérdést fentebb hogy innen miért nem.Nos én nem láttam még innen senkinek az arcát,de abban egyetértünk hogy itt mondjuk nagyobb arányban vannak ronda emberek.Ettől még nem biztos hogy mind az (=kérsz 1 képet és ha ronda elküldöd a francba)
Másrészről meg ha itt csak rondák vannak ahogy állítod akkor nem tudnak ilyen kérdésre jól válaszolni hiszen amúgy sincsenek otthon annyira témában
Harmadrészt,amiket én írtam azokat gondolom már próbáltad,ha igen miért nem jöttek be?
22/60 A kérdező kommentje:
Tényleg..honnan tudtad??? :D
2012. ápr. 14. 15:37
23/60 A kérdező kommentje:
küldhetsz képet :D
2012. ápr. 14. 15:41
24/60 anonim válasza:
Én most nem ismerkedni akarok,inkább azt mondd meg hogy az alapvető dolgokkal mi volt a baj?Nem a megfelelő srácok szólítottak le ,csak vadbarmok?
25/60 anonim válasza:
Az hogy igényes királynőt csak a kevésbé népszerű pasik szólitották le.
26/60 A kérdező kommentje:
Az volt a baj,hogy nemilyen bulizós discopatkányokat akarok ,mert ha engem csak úgy leszólítanak akkor simán mást is! :O
2012. ápr. 14. 15:52
27/60 anonim válasza:
Én nem vagyok diszkópatkány,mégse küldesz képet :D
28/60 anonim válasza:
De figyelj ha nem olyat szeretnél akkor nem csak ilyen körökben kéne mozognod,hanem máshol is.A másik meg az hogy akkor a "normális" srácok miért ne higyjék azt rólad hogy "hát ez egy bulizós lány,nem megbízható".
29/60 anonim válasza:
...Ja és ne keverj minket össze ,hozzám tartozik a fentebbi hozzászólás,meg azelőtt a sok kérdés :P
30/60 anonim válasza:
Kérdező irta nekem.
Az üzenet szövege: anyád...lelehet szállni rólam!!!!
Heves vérmérsékletre utal :D:DD:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!