Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miért kell pózer emós r. ancnak lennem ahhoz, hogy találjak valami normális pasit?
Nekem is ez a problémám, más vagyok mint a kortársaim, és nem találok senkit, aki nem a festett hajú kipingált ribancokra bukna. De vannak ilyen fiúk, hidd el. Én mostanában már találtam egy párat :)
Hány éves vagy?
Ha 15 körül, akkor a 18-19 éves fiúk körében már többet tudsz válogatni, mert sokkal értelmesebbek.
Rossz közegben mozogsz, pont az a jó, ahogy te vagy:)
engem már az is zavar, ha a barátnőm kisminkeli magát:P
Én speciel az ilyen lányokat keresem mint te:):D
16F
Dobj egy képet: zottyosi@gmail.com
Semmi gond vele így elmondásra. Én kiváltképp az olyan lányokat szeretem akiken max. egy kis rúzs/szájfény meg szempillaspirál van igén szerint. Nem kell, hogy kihúzza a szemét, nem kell szájkontúr, nem kell alapozó, arcpír stb. (tudom feltűnően sokat értek fiú létemre az ilyenekhez, de nem vok bu*zi XD) Ha valaki így ki van sminkelve, akkor akár még a sarokra is kiállhat, mert ott vannak ilyen csajok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!